CímlapsztorikÉrdekes világ

Napvilágra kerültek az UFO felvételek pilóták és idegenek “légi harcáról”

A Pentagon és a kormány nem titkolózik többé, bevallották, hogy még ők maguk sem tudják, mivel állnak szemben.

Több tucat pilóta érintett, mindegyiküknek azt mondták korábban, hogy nem beszélhetnek arról, amit láttak.

A legtöbb szakértő csak úgy jellemezte a most napvilágra került anyagot hogy “drámai”.

Hirdetés

Ufó események sorozatáról tud az USA hadserege

A Csendes-óceán felett ezen a nyáron lezajlott furcsa UFO-események sorozatát rögzítették videón és légiforgalmi irányítási felvételeken, miután több tucat pilóta észlelte őket.

A tapasztalt kapitányok és egy korábbi F-18-as pilóta a DailyMail.com-nak elmondta, hogy erős fényeket láttak hosszúkás körökben vagy “versenypályákon” mozogni órákon át az égen, miközben augusztusban és szeptemberben Japánból és Hawaiiból az Egyesült Államok nyugati

Az incidenseket jelentették az FAA-nak, és egy kutató drámai hangfelvételt kapott azon pilótákról, akik a furcsa megfigyeléseket a Los Angeles-i légiforgalmi irányítóközpontnak (ARTCC) jelentették.

A pilótafülkéből sikerült lefilmezni az ufókat

A pilóták a pilótafülkéjükből megkísérelték lefilmezni azt a három-öt fényes objektumból álló csoportot, amelyek úgy tűntek, hogy az égbolt azon részén repkedtek, ahol a Nagy Göncöl csillagkép van.

Néhány szemtanú azt mondta a DailyMail.com-nak, hogy munkaadóik azt mondták nekik, hogy maradjanak csendben, és jobb jelentési eljárásokat követelnek az “azonosítatlan légi jelenségekkel” (UAP) való találkozások esetére.

A pilóták közül kettő hallható az ARTCC augusztus 18-i felvételein, amelyeket az információszabadságról szóló törvény értelmében Ben Hansen, az FBI egykori ügynöke és a Discovery+ UFO Witness műsorának házigazdája szerzett meg.

“Van néhány repülőgép tőlünk északra, és körbejárnak, sokkal magasabban, mint mi. Van fogalmuk arról, hogy mik ezek?” Ez jelentette a rádión

Mark Hulsey, aki a Los Angeles-i partoknál egy Gulfstream chartergéppel repült.

“Ó, nem, nem, nem,” – válaszolta a zavart irányító. “Nem lép be semmilyen (katonai) légtérbe vagy semmibe. Nem tudom biztosan.”

Hirdetés

Találkozás az idegenek technológiájával?

A pilóta leírta, hogy “talán három repülőgépet látott ott,” majd 23 perccel később felhívta az ARTCC-t, és kijelentette:

“Most vagy hét van belőlük,” és úgy becsülte, hogy “legalább 5-10 ezer lábbal magasabban vannak felettünk”.

Hulsey, akit az irányító megkért, hogy adjon részletesebb leírást, hozzátette: “Csak körben járnak. F-18-as pilóta voltam a tengerészgyalogságnál,

A 63 éves Chris Van Voorhis a DailyMail.com-nak elmondta, hogy 3-5, a körülöttük lévő csillagoknál sokkal fényesebb objektumot látott, amelyek észrevehető minta nélkül halványodtak el és fényesedtek ki, és “versenypálya” alakú körkörös pályán mozogtak, miközben ő Honoluluból repült
Los Angelesbe augusztusban.

Tapasztalt pilóták is állítják, nem földi eredetű, amit láttak?

Van Voorhis, aki 14 éves kora óta repül, és 32000 órányi tapasztalattal rendelkezik, azt mondta, hogy az objektumok a Föld pályáján vagy még távolabbinak tűntek az űrben, tekintve, hogy továbbra is a Nagy Göncöl csillagkép közelében helyezkedtek el, miközben az óceán felett repült órákon keresztül.

“A többi légitársaság pilótája azt mondta: ‘Hé, azt látják, amit mi?'” – mondta a veterán pilóta.
“Olyan fények voltak, amelyek nagyon erősen világítottak, látni lehetett, ahogy mozognak, aztán kialudtak.”

“Nagyon-nagyon magas pályán kellett lenniük, vagy valójában még az űrben is elég messze mindentől, ami egy műhold lenne, mert valahányszor láttuk, a Nagy Göncöl jobb alsó sarkában volt, nem számít, hol voltunk a világon.”

“Olyan sokáig tartott, hogy szinte unalmassá vált.”

“Ha (Elon Musk műholdrendszere) Starlink, vagy bármi hasonló, akkor lineárisan fog mozogni, és mindegyik ugyanabba az irányba fog haladni. Ezek nem azok voltak. Különböző irányokba haladtak.”

Van Voorhis elmondta, hogy munkaadója, akit úgy döntött, hogy nem nevez meg, azt mondta neki, hogy hagyja abba az incidens nyilvános említését, és attól tart, hogy munkahelye veszélybe kerülhet, ha bejelentést tesz az észleléséről.

Hansen beszámolókat gyűjtött a Southwest Airlines, a Hawaiian Airlines és mások pilótáitól augusztus 6. és szeptember 23. között, akik azt mondják, hogy ugyanazokat a fényeket látták az égen, mint Van Voorhis.

“Sok pilóta nagyon biztos abban, hogy a fények nem csak egy irányba, hanem minden irányba haladtak, ami nagyon szokatlan a műholdak esetében.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.