CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

NASA-igazgató: “Mindenki készüljön a megdöbbenésre!”

Bill Nelson, a NASA vezetője megdöbbentő kijelentést tett. Jön a Nagy Felfedés?

Egy furcsa kijelentés és a Nagy Felfedés

Bill Nelson nemrégiben egy igen sejtelmes kijelentést tett, mely sokak szeritn egy burkolt üzenet lehet azok számára, akik évek óta várják már azt a bzonyos Nagy Felfedést.

A Nagy felfedés nem más, mint az a nap, amit a NULLADIK napnak is szotak hívni ufós körökben, az a dátum, amikor bejelentik a földönkívüli élet létezését.

Hirdetés

A Nagy Felfedéssel kapcsolatban sokan szentül hiszik, hogy a NASA és a Pentagon, valamint a világ vezetői egyszerre egy időben fogják bejelenteni az ufük és földönkívüliek tevékenységét, jelenlétét a kozmoszban és akár itt a Földön is.

A Webb-űrtávcső több tucat születőben lévő csillagról készített felvételét tette közzé az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) nemrég.

“Mindenki készüljön a megdöbbenésre”

A fotókon a Földtől mintegy 390 fényévre lévő Rio Opiuchi csillagközi felhőben mintegy 50 csillag születése látható, amelyek többsége a Naphoz hasonló.

A nyilvánosságra hozott felvételek a bolygók keletkezésének azt az állapotát mutatják, amelyben a Nap is létrejöhetett

– olvasható a szakmai beszámolóban.

Mindenki készüljön a megdöbbenésre!

– írta a képek bemutatása előtt Bill Nelson, a NASA igazgatója, aki a fotókat “impresszionista mesterművekhez” hasonlította.

Ha az emberek tudnák, soha többé nem tudnának nyugodtan aludni

A NASA berkeiből több furcsa mondat hangzott már el, egy korábbi kutató például azt állította, hogyha az emberek tudnák, hogy mi folyik a NASA-nál és hogy miről tudnak ők, akkor soha többé nem tudnának nyugodtan aludni.

A Nagy Felfedés 120 napon belül bekövetkezhet?

Hirdetés

Egyes elméletsek szerint mgé véekre vagyuk attól, hogy a NASA valóban előálljon valami sorsdöntővel a földönkívüliekkel kapcsolatban.

Mások szerint ellenben alig 6 év múlva fel is vehetik velünk a kapcsolatos más, fejlett civilizációk, ezt az űrbe több évtizeddel ezelőtt küldött jeleink sebességéből számolták ki egyes tudósok.

Megint mások szerint mindössze 120 napon belül komoly bejelentések jönnek.

Ez utóbbit támasztja alá az, hogy a Pentagon is nagyon komolyan vizsgálódik ufó ügyben az utóbbi hetekben és a NASA is “felült” az ufó vonatra, mivel megszaporodtak az ufó észlelések világszerte.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!