Misztikum

Négyzet alakú felhőrendszerek: az időjárásunk és a légkör módosítása zajlik a fejünk felett?

HAARP, Chemtrail és ionoszféra kísérletek? Mi az igazság a légkör manipulálásáról?

Manapság ha felnézünk az égre, rengeteg olyan furcsaságban lehet részünk, melyek korábban egyáltalán nem voltak jellemzők.

Ezek ráadásul nem csak tapasztalati úton észlelt változások: a nemzetközi hivatalos felhőatlasz szervezete is több új felhőfajtát jegyzett be az elmúlt években.

Hirdetés

Egyre több eddig nem ismert felhőfajta

Miért van az, hogy korábban ezek a felhők senkinek sem tűntek fel? Mert nem is léteztek…

Ha pedig nem léteztek, valakik “csinálják” őket. Azóta egyre több meteorológus, neves szakember és tudós szólal fel az ügyben.

Olyan hó esik Amerika egyes vidékein, ami nem képes még szoba-hőmérsékleten sem elolvadni, és képes megégni.

Olyan eső esik, amiben nanoméretű, ismeretlen eredetű szálak vannak, amikről senki sem tudja mi az.

Időjárás manipuláció zajlik a fejünk felett?

Könnyen lehet, hogy a chemtrailezés ma már ott tart, hogy “okosporral” szórják be a légkört, amik analízist küldenek a környezetükről, vagyis az éghajlat bizonyos mértékű irányítását, vagy akár a lakosság megfigyelését teszik lehetővé.

Létezik egy összeesküvés elmélet, melynek vannak igazság magvai, ráadásul az utóbbi évek megfigyelései alapján nem is kevés.

Az időjárást évtizedek óta manipulálják a fejünk felett, ez pedig új fokozatra kapcsolatot az elmúlt években.

A HAARP ionoszféra kísérleteivel a felhők alakját és azok kialakulását is képesek módosítani, és olyan felhőket tudnak létrehozni, amilyeneket csak akarnak.

Sokak gyanúja szerint többek között az elmúlt évek nagy természeti katasztrófái is ezen kísérletek mellékterméke volt, de voltak olyanok, amiket szándékosan idézhettek elő, mint a 2011-es japán földrengés.

Hirdetés

Patrick Roddie és Peter A. Kirby mind éghajlat és időjárás kutatók, és azt állítják, hogy ma már a kormányzat rendelkezik egy olyan tényleges eszközzel a HAARP személyében, amivel az időjárási folyamatok módosíthatók.

Ahol kell, esőt tudnak csinálni, máshol pedig szárazságot lehet előidézni.

Az éghajlat befolyásolása egy fegyver. Egyes belső információk szerint különféle felhőtípusokkal kísérleteznek már hosszú ideje, és azok hatásait figyelik meg.

Négyzet alakú felhők

A kétezres éveket követően egyre nagyobb számban jelentek meg négyzet alakú felhők, melyek több négyzetkilométeres kiterjedésűek is lehetnek és hirtelen “szakad meg a szélük”, azaz éles határvonalakkal rendelkeznek.

A felhők létezésére a mai napig nincs hivatalos tudományos magyarázat, noha jóval gyakrabban fordulnak elő, hogy azt az egyszerű véletlennel magyarázni lehessen.

Ezek a felhők mindig jól meghatározható módon, élesen elkülönültek a környezetükről, és teljesen szabályosak voltak.

Mintha egy mérnöki tervező asztalon hozták volna létre őket.

Az igazság pedig talán nem is áll annyira távol a valóságtól…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!