CímlapsztorikMisztikumTudomány

„Nem láttam fehér fényt, csak a végtelen békét éreztem”: a halálból visszatérő döbbenetes dolgokat mesélt

Kevin hosszú ideig a klinikai hall állapotában volt, mégis sikerült visszahozni őt az életbe. Amikor újra tudatánál volt, megrázó dolgokról kezdett el mesélni, melyek bizonyíthatják a túlvilág létezését.

Nem látott fehér fényt, de valami mást igen

Kevin Hillt, aki a közelmúltban egy teljes évet töltött kórházban ritka betegsége miatt, még az orvosai is valóságos csodaként tartják számon.

Túlélte ugyanis, hogy egy uralhatatlannak tűnő vérzés miatt teljesen összeomlott a keringése és hosszú percekre a klinikai halál állapotába került.

Hirdetés

Most, hogy hivatalosan is meggyógyult és elhagyhatta a kórházat, Kevin a New York Postnak elárulta, tökéletesen tudatában volt annak, mi történik vele, amikor leállt a szíve.

„Nem láttam fehér fényt, és semmi ilyesmit”

– mondta a lapnak.

Ugyanakkor érdekes dolgokat mondott, mert hozzátette, a klinikai halál beálltakor úgy érezte, kívülről látja saját magát, a testét.

„Tudatában voltam, mi történik velem, mégis, megmagyarázhatatlan és végtelen békét éreztem”

– tette hozzá.

Súlyos betegsége taszította a halál torkába

Kevin a lapnak őszintén beszélt arról is, miért került ennyire közel a halálhoz. A kálváriája még 2021-ben kezdődött, mikor egyik pillanatról a másikra váratlanul bevizesedett az egyik lába.

Vizsgálatok sora következett, melyek kiderítették, hogy Kevin egy veleszületett szívrendellenességben szenved. Szinte azonnal megműtötték, az orvosok azonban nem számoltak egy ritka komplikációval.

Az 55 éves férfinél a műtétet követően úgynevezett calciphylaxis alakult ki; egy ritka betegség, aminek következtében kalcium rakódik le a zsír- és bőrszövetek hajszálereiben.

Hirdetés

„Hónapokig kínlódtam ezzel a betegséggel, miközben a bőröm több helyen a szemem láttára rothadt el.” Ezzel egyidőben, Kevin testében több helyen is vérzések alakultak ki, a lábán lévő sebből például 3 napig megállíthatatlanul vérzett, két liternél is több vért vesztve közben.

Újraélesztés közben kívülről látta saját magát

Mikor a hatalmas vérveszteség miatt összeomlott a keringése, az orvosai azonnal megkezdték az újraélesztést, de csak hosszú percekkel később tudták újraindítani a férfi szívét.

Kevin azt mondja, fájdalmat abban a pillanatban egyáltalán nem érzett, sőt.

„Mikor kiléptem a testemből, végtelen nyugalom szállt meg.

Olyan érzésem volt, mintha a szellemek birodalmába csöppentem volna. Aztán elaludtam és a kórházi szobámban tértem magamhoz, pokoli fájdalmak közepette.”

-jelentette ki Kevin.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.