CímlapsztorikEgészségünk

„Nem voltam jól, majd este már lázam lett, innen indult a lavina lefelé…”

„Vigyázzatok magatokra és ígérem, ha lesz erőm otthonról megírom nektek a valóságot, amik történtek velem, csak, hogy vegyük komolyan, tényleg van vírus…”

Nagyon tanulságos és elgondolkodtató írás, fontos hogy tisztában legyetek vele!

❤❤❤ Ma alig tudtam aludni,.. az, hogy itt a 3:40 és 4:40 között minden nap felébredek (vagyis felébresztenek) már megszoktam, de a mai egészen más.

Hirdetés

Ma végre eljött a nap, hogy hazamehetek a kórházból! Hazamehetek és megölelhetem a két gyerekemet, a férjemet, hagyhatom, hogy csüngjenek rajtam, nyúzzanak, puszilgassanak, hogy érezzék végre visszakaphatják szépen lassan a régi életüket.

Már megy a közelharc, hogy ki alszik velem ma este, ki holnap, bár tudom ebből hétvégére egy 4 ágyas kupac lesz 🤣

Úgy érzem nagyon jól vagyok, tele energiával, – ez mondjuk inkább szellemileg értetendő még -, persze sajnos a tüdőm nem gyógyult be, és oxigén nélkül sem megy, de mindenre van megoldás!

A kórház rendelt nekem otthonra oxigénpalackot és ma úgy mehetek haza, hogy addigra egy cég már telepíti és így otthonról tudok gyógyulni a családom körében.

Lassan, minden lépést alaposan meg kell terveznem, hová érkezik meg a lábam, honnan indul a következő, de tudok járni, gondolkodni, beszélni és főként, élek.

Február 24-én jött az első Covidos tünet és ma március 22 van, lassan 1 hónap elveszett az életemből, keményen meg kellett vívnom az életben maradásért, kérdéses volt ha felébredek mi maradt belőlem, a Covid minden iskolapeldáját bemutattam egyszemélyben az intenzíven, akiknek életem végéig hálás lehetek, hogy sikerült megmenteniük.

❤❤❤ Ma alig tudtam aludni,.. az, hogy itt a 3:40 és 4:40 között minden nap felébredek (vagyis felébresztenek) már…

Közzétette: Kecskemétimami – 2021. március 22., hétfő

Közhelynek éreztem mindig ezt a mondatot:

Ha egészséged van mindened van… sosem voltam beteg, ezért mindig mást hajtottam, pénzt, jó ruhákat, kocsit, nyaralást, mindent, ami pénzzel megvehető, pénzzel mérhető…

most ez mind elértéktelenedett, hiszen ha egészséged van, mindened van!

Hirdetés

Vigyázzatok magatokra és ígérem, ha lesz erőm otthonról megírom nektek a valóságot, amik történtek velem, csak, hogy vegyük komolyan, tényleg van vírus…

Meg persze ha kíváncsiak vagytok rá 🥰🥰

Forrás: Kecskemétimami

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.