CímlapsztorikÉrdekes világ

Nemcsak a védettek kapnak többletjogokat, hanem bárki, aki elvégzi a heti egyszer ingyenes antigén tesztet

Tessék, itt a megoldás végre, egy élő példa arra, hogyan kellene! De hát ehhez egy kis következetesség meg hozzáértés is kellene!

A sokat szidott Merkeltől mégis van még mit tanulnia a kedves kormánynak

Lazítják a járványügyi korlátozásokat Németországban azoknak, akik már átestek a betegségen vagy megkapták a védőoltást, jelentette be Angela Merkel kancellár hétfőn Berlinben.

A kancellár a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után elmondta, hogy a beoltottak az utolsó adag oltás utáni 15. naptól, valamint a fertőzésen a megelőző hat hónapban átesett emberek és a fertőzésen korábban átesett, de egy adag oltással már legalább két hete rendelkező emberek szabadon felkereshetik az aktuális járványügyi szabályok alapján működő üzleteket, vendéglátóhelyeket, sport, kulturális vagy egyéb intézményeket.

Hirdetés

Ezeket a helyeket egyébként nem csak oltással vagy fertőzéssel megszerzett védettséggel lehet látogatni, hanem a hetente egyszer ingyenesen elvégezhető antigén gyorsteszt negatív eredményének felmutatásával is.

Itthon is meg lehetne valósítani

Ebben a német gyakorlat alapvetően különbözik a magyartól.

Itthon ugyanis csak az úgynevezett védettségi igazolvány felmutatásával látogathatóak a közösségi programok, kulturális és szórakozóhelyek.

Ezt a módszert itthon is be lehetne vezetni. Egyelőre azonban nincs hír róla, hogy ilyet terveznének.

Sokak gyanúja egyébként az, hogy a kormány valójában nem életeket akar menteni, hanem a nyájimmunitást elérni, MINDEN ÁRON.

A német modell alkalmazásával csak jól járna Magyarország.

Juttassuk el minél több emberhez, hátha az illetékesekhez is elér a híre!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.