Misztikum

Nibiru-kód: Sitchin professzor elhallgatott kutatásai az emberiség eredetéről

3600 évente mindig ugrásszerűen fejlődött az emberiség, ez pedig nem véletlen. A sumerok leírása szerint a Neptunusz és az Uránusz idegen civilizációk otthona volt!

A neves régész professzor rengeteg dolgot talált és tárt fel a sumer civilizáció ősi kultúrájában, ami a jelenünkre, de még az emberiség jövőjére is kihathat.

Olyan dolgokról beszéltek ugyanis a sumer források, amiknek egy rész még nem történt meg, egyúttal képet kaphatott az emberiség a fajunkat övező misztériumokról is a saját eredetünkkel kapcsolatban.

Hirdetés

Az egyik leginkább az embereket foglalkoztató kérdés Zecharia Sitchin a Nibirura vonatkozó elhallgatott kutatásival kapcsolatos.

A professzor felfedezett nagyon komoly összefüggéseket, melyek előre vetítik a bolygón és a civilizáció sorsát.

Természetesen ezen kutatási anyagának végül csak töredéke került elő, mert megpróbálták azt az erre illetékes szervek “eltüntetni”.

Ennek ellenére így is rengeteg információ került a felszínre, jutott el az emberekhez:

Zecharia Sitchin a következő a tudósok között, aki a sumer írás, kultúra mai napig legnagyobb tudósa.

Gyerekkora óta foglalkoztatja a téma, egyfelől felhasználta az előd tudósok ismereteit, majd személyesen, a helyszíneken, az eredeti dokumentumokat tanulmányozta.

Bevallása szerint nem tett mást, mint elolvasta azt, amit a sumerok leírtak.

Az olvasottakat nem elmisztifikálva értelmezte, hanem a mai tudásnak megfelelően.

Kiderült, hogy a sumer leletek, a Biblia, és a mai tudomány mind ugyanazt mondják, párhuzamosan lehet őket olvasni, értelmezni.

Hirdetés

Sitchin kiolvasta a sumer leletekből, – megjelölve tételesen, hogy melyik múzeum, milyen katalógus számú leletéről beszél-, hogy tényleg létezik a a Robert Temple áltat kiszámolt idegen, több naprendszerben keringő bolygó, a sumerok szerint ez vissza is tér rendszeresen, 3600 évente.

A régészeti leletek pedig bizonyítják, hogy 3600 évente mindig ugrásszerűen fejlődött az emberiség, pont akkor, mikor erre járt a bolygó.

A sumer ábrázolásokon mind ott a bolygó, melynek eljövetelét nagyon várták, igazi ünnep volt a Föld lakói számára.

Az egyetlen nyitott kérdés, hogy egy ilyen, kétnaprendszerben keringő bolygón hogyan lehet élet mikor minkét nap messze van.

Sitchin 1976-ban leírta a sumer leletek alapján, hogy az Uránusz és Neptunusz bolygók önhőtermelők, a sumerok ikerbolygónak nevezték őket.

Ráadásul minkét bolygó tele van vízzel.

1976-ban az embernek semmilyen konkrét információja nem volt a két bolygóról. Mikor 1986-ban amerikai űrszonda megközelítette az egyik, majd később a másik bolygót,

kiderült, hogy mindkét bolygó zöldeskék, tele van vízzel, és kezdetleges vegetációval, növényzettel. A felszínük enyhén fagyos, de a mélyben forró víz van.

Ráadásul a Neptunusz lényegesen nagyobb sugarú pályán kering, mégis mindkét bolygó felszíne ugyanolyan hőmérsékletű.

Ettől a perctől Sitchint elfogadták, olyannyira, hogy könyvei alapműnek számítanak a témában.

Az önhőtermelés megmagyarázza a sumer leírásokat, amit nem tudunk még megmagyarázni az a fény keletkezése.

A sumer leírások fényesnek említik a bolygót, csak még mi nem értjük a működési elvét.

Visszatérve a Nibirura:

A NASA ma már egyre több olyan bizonyítékkal rendelkezik, melyek mind alátámasztják azt, hogy egy eddig ismeretlen bolygó ólálkodhat a Naprendszer legkülső peremén.

Ez a bolygó igen nagy méretű, és a Kuiper-öv égitestjeire is hatással van.

A legtöbb kozmológus egyetért egy ilyen bolygó létezésében, már csak abban van vita, hogy mikor és pontosan mely régióban fognak rátalálni.

Hogy ez valóban a Nibiru lesz-e?

Az majd kiderül, de az emberiség érdekében nagyon reméljük, hogy nem fog a Sitchin professzor állta feltárt prófécia teljesülni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.