CímlapsztorikMisztikum

Nibiru: közeleg a katasztrófa, már tudjuk, hogy fog porrá égni a világ – bennfentes tálalt ki az Ítéletnapról?

Hát tényleg igaz lenne…?

Mindenki döntse el maga…!

Eredetileg egy angol nyelvű facebook bejegyzés kezdett el cirkulálni az interneten arról, hogy a Nibiru, a végzet bolygója hamarosan elérheti a Földet és világkatasztrófát fog előidézni.

Hirdetés

Az írás tanulsága szerint a világkormányok egy része már rég tud róla, és a jelenlegi extrém éghajlati viszonyok, áradások, hőhullámok mind a Nibiru közelségének egyenes következményei.

Vagyis a helyzet ennél csak rosszabb lesz, fokozatosan.

A poszt írója az állítja, hogy az amerikai kormány felsőbb szintjein állókkal van kapcsolata, és az USA évek óta tud róla, hogy a sumer próféciákban több ezer évvel ezelőtt is megemlített Nibiru – vagy Marduk csillaga – néhány ezer évente a belső naprendszeren halad át.

A mostani áthaladása pedig végzetes lesz a Földünkre nézve, ahogyan a korábbi földtörténeti korokban is tömeges kihalásokat idézhetett elő.

A NASA bár tagadja, folyamatosan nyomon követi a Nibirut, mely a kilencedik eddig hiányzó bolygója a Naprendszernek és annak peremvidékén helyezkedik el.

A világelit már menti a bőrét – állítja.

Megjegyzi: kozmikus bárkákat építenek Amerika hegyeinek mélyén gigantikus hangárakban, arra az esetre ha a bolygó darabjaira hullna – akár szó szerint.

Azt ugyanis még nem tudják előre, hogy csak elhalad mellettünk a Nibiru, vagy belénk is csapódik – állítja a forrás.

Az ősi, több ezer éves, mélyre nyúló barlangokban is hatalmas óvóhelyeket alakítottak ki, ahová már nem jutnak le a Nap gyilkos sugarai arra az esetre, ha a Föld elveszítené a légkörét a Nibiru elhaladása miatt.

Hirdetés

Mindössze pár évünk lehet, egyre elviselhetetlenebb lesz a globális időjárás, az árapály jelenség is teljesen meg fog borulni, és megnő a megaföldrengések, vulkánkitörések száma is.

A mikor a Földközelbe ér a Nibiru, elviselhetetlen katasztrófák sorozata fogja megrázni a Földet, teljesen újra formálva a világunkat, amit nem biztos hogy túlél a természetes élővilág legnagyobb része.

Fontos hozzátennünk: a posztot azóta letörölték, de újra cirkulál a neten több helyné például redditen, azonban nincs semmiféle bizonyíték arra, hogy hiteles lenne, tehát igazak lennének amit a bennfentes állít!

Ugyanakkor mégis sokan hisznek neki.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!