CímlapsztorikÉrdekes világ

Nick Pope: A földönkívüliek beavatkozása jöhet: nem engedik majd, hogy atomfegyverekkel háborúzzunk

Nem fogják engedni egy végzetes atomháború kirobbanását?

Több mint egy éve zajlik az orosz-ukrán háború, mégpedig előre nem sejtett forgatókönyv szerint.

A legtöbb elemző úgy hitte, hogy Putyin félelmetes hadserege pár nap alatt megtöri szomszédja ellenállását, ám ez nem következett be.

Mivel pedig a nyugat is teljes erejével Ukrajna mellé állt, már-már a harmadik világháború réme fenyeget.

Hirdetés

Egyre több olyan ufós elmélet jelenik meg, némelyik ráadásul a Pentagon közeli forrásokból – legalábbis ezt állítják magukról – hogy a földönkívüliek nem fogják engedni a háború tovább eszakálódását, de legalábbis egy atomháború kirobbanását.

Ez ugyanis végzetes következményekkel járna az emebriség számára.

A minket folyamatosan figyelő, időnként a fejlődésünkbe a múltban is beavatkozó idegen civilizáció ezt nem fogja hagyni.

Az Ősi idegenek című tévéműsorból is ismert Nick Pope (az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának egykori alkalmazottja) szerint már a múltban is előfordult, hogy az idegen látogatók egyszerűen lekapcsolták, működésképtelenné tették a nukleáris fegyvereinket.

A múltban már beavatkoztak, állítja Nick Pope

Az egyik legemlékezetesebb ilyen esetre 1980-ban került sor. Akkor két suffolki (délkelet-angliai) légi bázis közelében látott az amerikai légierő egyik tagja egy különös, fémes objektumot lebegni egy erdő fölött, majd más furcsaság is történt.

„A vonatkozó törvények miatt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy tároltak-e ott nukleáris fegyvereket, de a személyzet állításai szerint az ufóból kijövő fénysugarak hatással voltak az ott lévő fegyverekre”

– árulta el kissé körmönfontan Pope, hogy konkrétan milyen esetről is hallott azokból az időkből. Ebből vonta le azt a következtetést, hogy az idegenek folyamatosan szemmel tartanak bennünket, és remélhetőleg sohasem engednék, hogy atomfegyverekkel háborúzzunk.

„Mivel azonban Hirosima és Nagaszaki esetében sem léptek közbe, őszintén szólva, ez inkább a vallásokra jellemző spirituális vágy a részemről.

Hiszünk egy felsőbb megváltásban, ám ezzel inkább csak a felelősséget próbáljuk elhárítani magunktól.

Hirdetés

De sem Isten, sem az idegenek nem fognak közbelépni, hogy megakadályozzanak egy nukleáris háborút, ez csak rajtunk múlik”

– jelentette ki végül Pope, teljesen realistán szemlélve a helyzetet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!