CímlapsztorikÉrdekes világ

Nosso Lar: jön a túlvilág és az örök élet, beteljesülhet a prófécia

A „hírnökök” már rég köztünk járnak és elkezdték felkészíteni az emberiséget a túlvilág eljövetelére?

„Hírnökök” készítik fel az emberiséget és foglalkoznak a kiválasztottakkal?

Léteznek állítólag túlvilági szellemi munkások, akik itt a Földön is az emberek között járnak időnként és az a feladatuk, hogy felkészítsék az emberiséget egy magasabb spirituális szint meglépésére.

Ha sikerült, és elég sok lesz a kiválasztott, akkor korszakváltást hozhatnak a fajunk történetében.

Hirdetés

Lényegében egy szervezett mentőakció zajlik az emberek lelkeiért, de nem mindenki menthető.

A hírnökök csak azokkal a kiválasztottakkal foglalkoznak, akik még menthetőek és akik „érdemesek a segítségre”.

Ezek a hírnökök szórják el az örök élet és a túlvilág ígéretének magvait napjainkban, és ők lehetnek majd azok, akik a Bibliában is leírt próféciát teljesíthetik be.

A Jelenések könyve, de maga Jézus is pontosan fogalmaz ugyanis arról, hogy egy nap majd eljön isten országa és az örökké tartó királyság ahol nincs halál és szenvedés.

Erre a mai ép ésszel felfoghatatlan állapotra azonban fel kell készíteni az emberi lelkek millióit, mely a túlvilági szellei munkások, hírnökök feladata.

Jön a Nosso Lar 2 és az emberi örök élet

A „Nosso Lar 2: A hírnökök” egy készülő brazil filmdráma, amelyet Wagner de Assis írt és rendezett, és amelyet 2023 augusztusában mutatnak be.

A forgatókönyv „A hírnökök” (1944) című regényen alapul, amelyet Chico Xavier spiritiszta médium írt meg André Luiz szellemének hatására.

A 2010-es „Asztrálváros: Egy spirituális utazás,” közismert címén „Nosso Lar” folytatásaként a „Nosso Lar 2: A hírnökök” a túlvilági szellemi munkások egy csoportjának történetét meséli el,

akik mentőakcióval érkeznek a Földre, hogy segítsenek azoknak, akik hamarosan kudarcot vallanak az életükben, elfelejtve a terveiket, és sorsuk nagy szenvedés felé halad.

Hirdetés

André Luiz csatlakozik az Aniceto által vezetett hírvivő szellemek csoportjához, akik elindulnak a Földre, hogy kövessék egy küldetés kibontakozását, amelyet a kudarc veszélye fenyeget: egy spirituális munka létrehozását, amely összeköti a két világot.

A folyamat során saját drámáikkal is szembesülnek.

Együtt három pártfogoltjuk gondozásának szentelik magukat, akiknek története összefonódik:

Otávio, egy fiatal médium, aki küldetése során nem teljesítette a tervet, Isidoro, egy spiritiszta ház vezetője, és Fernando, a projekt finanszírozásáért felelős vállalkozó.

Érdekes és elgondolkodtató történet, a fentiek fényében pedig többen úgy gondolják, hogy rengeteg igazság lehet a filmben elmondottakkal, bemutatottakkal kapcsolatban.

Lényegében ez a film is „felkészíti” az emberiséget arra, hogy mi vár ránk?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.