Tudomány

Egy indiai tudós megdöbbentő dolgot állít a földönkívüliekről, ha ez igaz, mindenki tévedett

Szerinte teljesen máshogy nézhetnek ki és máshogyan is élnek: elmondta, miért nem akadtunk még a nyomukra, ez sokkoló felfedezés lehet és mindent újraírhat.

Valószínű hogy vannak ilyen bolygók is az univerzumban ahogy az Indiai tudós állítja.ű

Miről is van szó és miért változtathat meg sokmindent a földönkívüli élet kutatásával kapcsolatban az indiai tudós felefdezése?

Hirdetés

Nos, könnyen lehet, hogy teljesen félreértelmezhettük a jeleket és azt, hogyan nézhet ki és élhet, hagyhat maga után nyomot egy fejlett földönkívüli faj.

A legtöbb tudós úgy véli, hogy az idegenek egy szuperfejlett faj lehetnek magasa műszaki és technológiai, valamint tudományos tudással, modern eszközökkel, melyekkel hihetetlen változásokat képesek előidézni a környezetükben.

Sok tudós éppen ezért olyan jelek után kutat egyes bolygók légkörében, melyek légszennyezésre, vagy magasan fejlett iparra engednek következtetni.

Azonban egy tudós szerint ennek lehet, hogy éppen ellenkezője az igaz.

Mi van ugyanis, ha maga az emberiség jár teljes tévúton a túlzott fejlettséggel és iparosodással?

Ráadásul honnan tudhatjuk, hogy a fejlettség egyenlő a magas technológiával és a rengeteg ketyerével, modern szerkezetekkel?

Az indiai tudós elmélete az, hogy a magasan fejlett földönkívüli fajok bár hihetetlen tudással rendelkeznek, korlátozott eszközpark birtokában vannak.

A tudásuk sokkal inkább szellemi és spirituális, mint technológiai.

Megtanultak ugyanis együtt élni és lélegezni a környezetükkel, a szülőbolygójukkal ahelyett hogy kizsákmányolták és tönkretették volna azt.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy alapvetően jóval többet tudhatnak a környezetükről, az úgynevezett “Földanyáról” és arról, hogyan lehet békében és károkozás nélkül együtt élni mind egymással, mind a nekik otthont adó planétával és annak élőlényeivel.

Ezek a civilizációk szándékosan választhattak egy másik utat.

Azt az utat, ahol teljesen más módon, nem a bolygó kárára emelkednek ki az állatvilágból.

Ez a tudás menthetné meg az emberiséget is – vélik.

Azonban az emberi faj rossz úton jár, ennek éppen ellenkezőjén – teszik hozzá.

Szerintük ez az oka annak, hogy nem találtunk még rá más fajokra, mert ezek a fajok nem hagynak szennyeződési lábnyomot a bolygóik légkörében, és talán nem is akarnak olyan romboló civilizációval kommunikálni, mint a miénk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!