CímlapsztorikMisztikum

Nostradamus 2021: ezek a próféciái váltak már valóra, és ez vár ránk

Ha tényleg mind valóra válik, akkor az emberiségnek fel kell készülnie a legnagyobb borzalmakra…

2020 egyértelmű fordulópont volt az emberiség számára, és bár eleinte sokan nem gondolták, a feje tetejére állt az addig megszokott kis világunk.

Mindezt pedig sokak szerint Nostardamus tűpontosan jósolta meg.

Hirdetés

Ő volt az a több száz évvel ezelőtt élt próféta, aki rengeteg dolgot írt meg előér, ezeket ugyan is látomásokként “maga előtt látta”.

Több centúriára előre megírta, hogy globális szinten milyen nagyobb események várnak az emberiségre.

Megjósolta cárok bukását, felemelkedését, az első két világháborút, és van jóslata a harmadik nagy világégés eljövetelére is.

Egyes neki tulajdonított sorok alapján pedig sokan bizonyosak abban, hogy a 2020-as nagy globális krízist, a válságot és a világjárványt is megjósolta, éppen ezért sokan kíváncsiak arra, mi jöhet 2021-ben.

Ha valóra válnak a jóslatai, akkor 2021 sokkal borzalmasabb lesz, mint 2020 volt.

Tűpontosan előre látta Kennedy elnök meggyilkolását, valamint a londoni nagy tűzvészt is, de Trump, a világ legmegosztóbb elnökének felemelkedését és bukását is.

A neki tulajdonított, állítólag 2021-re vonatkozó sorok egy újonnan megválasztott nagy vezérről beszéltek, aki csatába fogja vezetni a világot.

Hogy ez milyen csata lesz, milyen háború, azt nehéz megjósolni, ugyanakkor az azért eléggé vészjósló, hogy nemrégiben több világvezető, maga Putyin is arról beszélt, hogy a nyakunkon van a konfliktusok konfliktusának kirobbanása, és hogy az 1930-as évek óta nem volt ekkora feszültség a világban.

Emellett szintén 2021 februárjában láttak napvilágot olyan hírek hogy az USA egyik haditengerészének jelentése szerint fel kell készülni egy esetleges nukleáris háborúra Oroszországa és, vagy Kínával.

Hirdetés

Lehet, hogy a francia próféta előre látta, hogy 2021-ben egy mindent elsöprő háború jöhet, mely a tönk szélére sodorhat majd országokat és teljesen felboríthatja a jelenlegi kétpólusú világot…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.