CímlapsztorikÉrdekes világ

“Olyan akták vannak a Kreml falain belül Orbánról, ami miatt politikai hulla lenne”

Egyedül Putyin és az oroszok tudják az igazságot? Az oroszok valójában soha nem vonultak ki Magyarországról és egy bábállam vagyunk?

Igaz lehet az egyelőre csak konteó és szóbeszéd szintjén keringő “városi legenda” Orbánról és az orosz zsarolásról?

Régóta lehet hallani különféle fórumokon, és néha a közbeszéd is témává tette, hogy Orbán Viktor, aki ellenzékbe még nyugatos volt, nem véletlenül csinált 180 fokos politikai fordulatot hatalomra kerülve, és rohant bele Putyin szorító ölelésébe.

Hirdetés

Mint ahogyan az sem véletlen, hogy az ügynök akták nyűivánosságra hozatalát a mai napig egyetlen jobb és baloldali erő sem akarja nyilvánosságra hozni, három évtizeddel a rendszerváltás után.

Kinek áll érdekében, hogy ez továbbra is titok maradjon?

A rossz nyelvek szerint ma is tele van orosz ügynökökkel és besúgókkal a magyar poétikai elit és a parlamentben is ott ülnek.

Ha igaz ez az elmélet, akkor Magyarország egy orosz bábállam, mely megmagyarázgatja, hogy akár Gyurcsány, akár Orbán került hatalomra, mindketten Putyinnál kötöttek ki.

Az ügynök akták lehet a legkézenfekvőbb válasz.

Ügynökakták vagy valami más korrupciós ügy, amivel meg lehetne buktatni, ezért folyamatosan titkolják, azonban a Kreml falain belül megvannak róla a dokumentumok.

Nem valószínű, hogy Orbánt a politikai pályája első percétől csak a pénz és hatalom érdekelte. Ő valahol útközben ment a rossz irányba.

Vagy zsarolhatóvá vált, és a komoly terhelő bizonyítékok miatt vett fordulatot az orbáni politika az oroszokkal szemben.

Más vélekedések szerint pusztán ideológiai szövetségest látott Putyinban, ne feledjük, Orbán meglehetősen tehetséges opportunista politikus.

Hirdetés

Mert ne gondoljuk azt, hogy csak a kormánypártokban vannak téglák, kihelyezett alvó, vagy aktív orosz ügynökök, kémek.

Ha Orbán nem is volt ügynök, benne van, hogy a Fidesz nagy része / ismertebb arcai igen, de sokak szerint akár ő maga is.

Az alapjaiban rendítene meg mindenkit, ha kiderülne, hogy a fél kormány egykori ügynök volt, vagy még ma is az oroszok felé teljesít parancsokat, és árulja el a hazát.

De ez nem csak a Fideszt érintené, roppantaná meg, és vinné 5% alá, hanem az ellenzéket is, ahol szintúgy rengeteg egykori ügynök ülhet…

Szerintetek igazak lehetnek ezek a szóbeszédek?

Tényleg az ellenzék és a kormány soraiban vannak már rég az oroszok?

“Ezeknek az alátámasztására csak egyetlen igazságot írnék, mégpedig azt, hogy az első rendszerváltó miniszterelnök rokonságához tartozott, az utolsó megszálló hadsereg parancsnoka.

Na most mi azt hittük, hogy az orosz elengedett minket és már nem szól bele a dolgainkba, de ha a miniszterelnök családjába benősült a hadseregparancsnok, akkor tényleg elengedett minket az orosz?”

-jegyzi megy egy kommentelő a teóriák kapcsán.

Ki mit gondol erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.