CímlapsztorikÉrdekes világ

Olyan “jól működnek” a szigorítások, hogy 14 megyében most fog berobbanni a járvány

Valami itt nem stimmel, a fejétől bűzlik a járványkezelés és az intézkedések… Szerintetek mit nem mondanak el?!

Az elmúlt napokból az látszik, hogy Magyarország számára döbbenetes és nagyon tragikus kilátásai vannak az elkövetkező hetekre nézve.

Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy vészesen gázolunk bele abba a jóslatba, pontosabban szimulációba, amit Bill Gates alapítványa tett közzé Magyarország számára.

Hirdetés

Erről itt írtunk bővebben, sorra megvalósulni látszik, ami azért aggasztó mert napi 500 halottal is számol a harmadik hullám csúcsára…

Valami bűzlik

Az adatokból valami kitűnik: mégpedig az, hogy a fejétől bűzlik a járávnykezelés, mivel eltelt több mint 2 hét és még mindig nincs “látszata”, eredménye sem annak, hogy csökkennének a számok, noha a lezárásoknak már rég éreztetniük kellene a hatásukat.

A március 8-án bevezetett járványügyi szigorításokról is ki lehet jelenteni, hogy azok elégtelenek voltak, aközben ma a kormányfő a boltok tekintetében akár lazításként is felfogható tervet lengetett be és a húsvétkor megugró kontaktusszám fékezésére sem jelzett eddig lépéseket.

Egyértelmű, hogy tovább gyorsul a járvány, ám ennek pontos okát senki sem tudja.

Ugyanakkor az tény, hogy túl későn hozták meg a szigorításokról a döntést, már február elején meg kellet t volna lépni. Vagyis a harmadik hullám egy tudatos, és sajnos hosszú folyamat (legyünk jó szándékúak: bénázás) eredménye.

Az is TÉNY, hogy Magyarországon valójában PUHA lezárás történt. Azaz szigorítottak meg nem is. Sokkal több a kivétel, mely nyitva maradhatott, mint akikre a szabályok vonatkoztak.

Senki sem tartja be a szabályokat?

Emellett az is sajnálatos tény, hogy a magyarok többsége még mindig nem evszi elég komolyan a járványt és gyakrna nem hordanak maszkot, nem tezsnek meg minden óvintézkedést.

Ezzel pedig megint csak elősegíti a járvány gyoruslását és terjedését.

Azokban a távol keleti országokban, ahol a járványt sikerült megfékezni és harmadik, vagy második hullám sem volt, ott a lakosság fegyelmezettsége volt az egyik kulcsa az egésznek.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.