CímlapsztorikÉrdekes világ

“Orbán korcsa” – fakadt ki a magyargyűlölő román EP-képviselő Szijjártó Péterre

A magyarok elleni kirohanásairól is ismert Rareș Bogdannak leolvadt az agya, és mocskos szájú, primitív stílusban ment neki Szijjártó Péternek.

Nem tetszik neki, hogy megmondta a főnökéről: szélsőségesen magyarellenes.

Rareș Bogdant: ő a kisebbségben kormányzó Nemzeti Liberális Párt (PNL) tévés műsorvezetőből lett európai parlamenti képviselője, aki teljesen hisztérikusan éli meg a románságát.

Hirdetés

Ez többek között annyit jelent, hogy mélységesen, zsigerien gyűlöli a magyarokat, és nem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy ott gyalázzon bennünket, ahol ér.

Szegénynek most attól olvadt le az agya, hogy az Óbéb-Kübekháza határátkelőhely létrehozásáról szóló törvény alkotmánybírósági megtámadása miatt Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter szélsőségesen magyarellenes politikusnak nevezte Klaus Iohannis román államfőt.

Bogdan erre a közösségi oldalán páros lábbal szállt bele a magyar külügyminiszterbe.

„Hoppá! Orbán Viktor korcsa (ezt később átírta szolgára – szerk. megj.) megtámadta Románia utóbbi 30 évben legtoleránsabb és legdemokratikusabb elnökét.

Ez a sima képű alak, aki regionális játékos akar lenni, a Fidesz egykori szegény szóvivője, aki Pannónia roma és zsidó elleni közössége elleni támadásaival tűnt ki, most azzal akar kitűnni, hogy alaptalanul támadja az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő európai politikust.

Nem jött ki nekik a játék Trianonnal, így most minden mocskot megpróbálnak, hogy uszítsanak és támadjanak. Pontosan azt kapják majd, amit megérdemelnek.

Románia nemzeti, egységes, szuverén, független és feloszthatatlan állam”

– zárul ócska fenyegetéssel a hazugságoktól hemzsegő, primitív hangvételű bejegyzés.

Ami jól illusztrálja, milyen toleráns és európai is valójában a román kormánypárt.

Hirdetés

Forrás

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.