CímlapsztorikÉrdekes világ

Osváth Zsolt: Tóth Gabi a pofámba hazudott, hányok tőle – videó

Áll a bál, Tóth Gabi “hisztikirálynő” ismét csinálja a balhét maga körül…?

Nem kímélte Tóth Gabit a friss videójában Osváth Zsolt. Elmesélte, mekkora csalódást okozott neki az énekesnő, aki azóta már mindenhonnan letiltotta. A felvételből az is kiderül, hogy Gáspár Győző feljelentette, illetve hogy Muri Enikőt is pont olyan jellemtelennek tartja, mint a fiatalabb Tóthot, akit szerinte nem azért bántanak sokan, mert fideszes, hanem mert hazudott, amikor azt állította, nincs köze a párthoz.

A youtuber kihangsúlyozta:

Hirdetés

NEM AZ A BAJ, HOGY AZ ÉNEKESNŐ FIDESZES, HANEM HOGY EZT HOSSZÚ IDEIG AZ Ő SZEMÉBE IS LETAGADTA.

Korábban többször is írtunk arról, hogy Tóth Gabit rengetegen támadták, miután kiderült, hogy az Eucharisztikus Kongresszus egyik fellépője lesz, ahogy akkor is, amikor a magyar hagyományokat felelevenítő, népies hangvételű,

Az én szívem című klipes dalát megjelentette.

Bár mindvégig hangoztatta, hogy semmi köze a politikához, férjével együtt feltűnt a Békemeneten, majd színpadra állt a Fidesz–KDNP kampányzáró rendezvényén is Székesfehérváron, ahol a Himnuszt, illetve Orbán Viktor oldalán állva a jelenlévőkkel közösen a Kossuth Lajos azt üzente című dalt is elénekelte.

Az ezzel kapcsolatban megjelent hírekre nem reagált, csak azután állt elő magyarázattal, hogy kiderült, a választásokat a Fidesz–KDNP nyerte.

Az énekesnő akkor már nyíltan felvállalta, hogy a kormánypárttal szimpatizál, amit azzal indokolt, hogy amikor korábban olyan sok támadás érte, ott szerető közegre talál

Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő

– mondta Osváth, visszautalva az énekesnő egyik korábbi posztjára, amelyben arról írt, hogy a nagymamája sokat mesélt arról a rendszertől, amitől ő azóta is retteg.

A kommentje után Tóth Gabi felhívta a youtubert, kérdőre vonva, miért nem privátban mondta el neki a véleményét, szerinte ugyanis van közöttük olyan viszony.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy nem érezte erősnek, Osváth végül letörölte a hozzászólását, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá, akkor viszont úgy érezte, ez a helyes, mert lelkileg nagyon padlón lehet az énekesnő.

Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott.

Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli…

– mesélte Osváth, aki ennek hatására megsajnálta az énekesnőt és még kommunikációs tanácsokat is adott neki, hogyan tud elhatárolódni a politikától, illetve attól, hogy a kormányhoz kössék.

Amikor ezek után Tóth megjelent a színpadon a Fidesz–KDNP kampányzáróján, a youtuber nagyon átverve érezte magát.

Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem

– magyarázta Osváth Zsolt, hozzátéve: szerinte Tóth Gabi az elmúlt egy évben kihasználta a jóhiszeműségét, és végig hazudott neki abban, hogy nincs semmilyen politikai kötődése, sőt azt is mondta, hogy liberális és támogatja a youtuber örökbefogadását – nem is érti, miért „csesztetik” a melegeket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.