CímlapsztorikEgészségünk

Parlagfű: elhallgatott csodaszer, a gyógyszeripar fél tőle mint az Ördög a tömjénfüsttől

Nem véletlenül hívták a görögök egykor Isten nektárjának.

A kannabiszhoz hasonló jótékony hatásai vannak rengeteg betegségre.

Arról mindenki gyanúsan hallgat a gyógyszeripar táján, hogy az allergiát valójában nem is maga a növény okozza, hanem a rajta található, rátapadt vegyi anyagok.

Hirdetés

Sőt, hiszed vagy sem, de az Amerikai gyógynövénykönyv is tartalmazza a parlagfű leírását és azt, hogy mennyi mindenre jó.

A parlagfűre tény, hogy sokan allergiások de azt kevesen tudják, hogy ennek oka a rátapadt vegyi anyagokban keresendő.

Nem önmagában a növényre allergiásak az emberek, hanem a levegőben szálló szennyeződésekre, melyek a növény részeire képesek nagy sűrűségben rátapadni.

Ezzel szemben egyre több az úgynevezett gyógyszeripari megrendelésre készült tanulmány, mely azt állítja, hogy a parlagfűnek nincsenek jelentős hatásai.

Ezekben mindben egyetlen közös dolog van:

Mégpedig az, hogy olyan kutatók és orvosok írták őket, akik mögött gyógyszeripari érdekek álltak, tehát nem független tanulmányokról van szó.

A gyógyszerlobbi folyamatosan azon mesterkedik ugyanis, hogy az emberek nagy részének tudatát egyfajta sötétségben tartsa a parlagfűvel és más természetes gyógymódokkal kapcsolatban.

A gyógyszergyáraknak hatalmas veszteségeket jelentene ugyanis, ha az emberek saját maguk által megtermesztett gyógynövényekkel lábalnának ki a betegségek nagy részéből.

A parlagfűvel az allergiás jellegű védekező reakciók – ha talán nem is mindegyik – jelentősen csökkenthetők, sőt szüntethetők.

Hirdetés

Így orvosolja a pázsitfű- és a parlagfű-allergiát, valamint a virágpor- és egyéb porallergiákat, mivel felerősíti, ellenállóvá teszi a szervezetet, s annak így nem kell vészreakcióhoz folyamodnia.

E gyógynövény igazolja a közmondást:

,,kutyaharapást szőrivel”.

Használatának eredményeképpen eltűnik a bő orrváladék és a túlzott nyálelválasztás, az égő, viszkető érzés az orrban és a szemben, valamint a bőr egyéb területein.

A gyógyszerlobbi mára elérte azt, hogy állami színtere van hazánkban is emelve a parlagfű irtás.

Az emberek pedig büntetést kapnak, ha a földjeiken valaki megtalálja…

Ez az egész állami boszorkányüldözés valahogy nagyon ismerős, hiszen a kannabisz kapcsán is hasonlót láttunk annak idején a 70-es évektől kezdve.

A kannabisznak is egyetlen bűne volt csupán: képes volt gyógyítani valamennyi betegséget, akárcsak a parlagfű, mely szintén helyet kapott az ősi népi gyógyászatban egykor.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.