CímlapsztorikÉrdekes világ

Pentagon figyelmeztetés: ufók érkezhetnek a Földre egy nagyobb anyahajóból

Megkezdődhet a Föld inváziója? Az első kapcsolatfelvétel küszöbén állhatunk? Ufóktól hemzseg a légkör, világszerte egyre több bejelentés érkezik, a Pentagon ufó jelentéseit megnéző politikusok pedig megrémültek.

Nem akármilyen állítások jelentek meg

Lehetséges, hogy földönkívüli anyahajók és kisebb űrszondák látogatják Naprendszerünk bolygóit – állapította meg a Pentagon azonosítatlan légi jelenségeket kutató irodájának vezetője egy kedden megosztott jelentéstervezetben, írja a Military Times folyóirat.

Egy mesterséges csillagközi objektum potenciálisan lehet egy olyan anyaűrhajó, amely számos kisebb szondát bocsát ki a Földhöz közeli áthaladása során”

Hirdetés

“Ez olyan eljárás, amelyhez hasonlót már a NASA is alkalmaz a bolygóközi küldetéseknél” – tette hozzá a kutató.

Sean Kirkpatrick, a Pentagon All-domain Anomaly Resolution Office igazgatója állítja ezt, valamint a tanulmány a társszerzője Abraham Loeb, a Harvard Egyetem csillagászati tanszékének elnöke.

A politikusok elborzadtak az utóbbi évek ufó jelentései láttán

Adódik a kérdés: mik lehetnek és honnan érkezhettek?

Azok a döntéshozók, akik már látták a jelentést, és megvizsgálták a tartalmát, mindannyian úgy nyilatkoztak, hogy bizony komolyan kell venni az incidenseket.

Az Advanced Aerospace Threat Identification Program egykori védelmi szakembere, Luis Elizondo egyetértett a képviselőkkel,véleménye szerint fenyegetést jelentenek az országra az ufók.

Elizondo kiemelte, nem egyszer előfordult már olyan, hogy azonosítatlan repülő tárgyak miatt kellett leállítani az atomfegyverekkel és atomerőművekkel kapcsolatos nukleáris tevékenységeket több országban, ami annak a jele, hogy az ő technológiai fejlettségük sokkal kifinomultabb, mint a miénk, embereké.

Háborúban állunk az idegenekkel?

Egyes elképzelések szerint az USA és a világ valamennyi nemzete egy komoly űrveszélynek van kitéve.

Fenyegetésnek, mely egy földönkívüli civilizációtól ered.

Ha valóban háborúban állunk egy ismeretlen földönkívüli fajjal, akkor az magyarázhatja a Földön kémkedő járműveket, melyeket a Pentagonnak sem sikerült máig beazonosítani.

Hirdetés

Zajlik az első földönkívüli kapcsolatfelvétel előkészítése?

Ez utóbbi már egy sokkal reálisabb lehetőség.

Sokak szerint ugyanis nem zajlik más, mint az emberiség felkészítése arra, hogy bejelentsék a földönkívüliek létezését, ehhez pedig évek óta egyre gyorsuló ütemben kezdték meg az információk csepegtetését.

Ha így van, akkor még a mi életünkben, jobb esetben hónapokon belül megtörténhetnek azok a hegyomlásszerű bejelentések, amikre az egész világ vár.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.