CímlapsztorikÉrdekes világ

Pentagon jelentés: csillagok fényével töltődő földönkívüli szondákról ír, úton van az anyahajó is?

Ezek az ufók a pitypang szőrös magjaihoz hasonlítanak, a csillagok fényével töltődnek és a Nap gravitációs ereje révén válnak le az anyahajóról.

Folyamatos Pentagon szivárogtatások: ez már nem véletlen?

Az utóbbi hónapokban, különösen az elmúlt hetekben drámaian felgyorsultak az események a Pentagon és az ufók háza táján.

Máskor 5-10 év alatt nem szivárogtatnak ki annyi ufó titkot, mint most hetek alatt – ez pedig sokak szerint nem lehet véletlen és valami nagyon nagy dolog van készülőben.

Hirdetés

Talán a teljes igazság felfedése a földönkívüliekkel kapcsolatban…

Csillagok fényével töltődő földönkívüli szondák és egy közeledő anyahajó

Állítólag a közelmúltban észlelt az objektumok egy földönkívüli anyahajó „szondái” lehetnek.

A csillagközi objektumok, mint például a szivar alakú Oumuamua, amelyet 2017-ben észleltek, olyan anyahajók lehetnek, amelyek sok kis szondát bocsátanak ki

– állítják a kutatók.

A Pentagon által közzétett jelentés nem zárja ki, hogy a jelenleg a bolygónkon észlelt ufók földönkívüli szondák, melyek a csillagok, így a Napunk fényét használják fel a működésükhöz.

Ezek az ufók pedig robotizáltak és kis méretűek ezért nem rendelkeznek pilótával, távirányítással vezérlődnek vagy egyfajta mesterséges intelligencia által.

Noha nincs konkrétan kimondta, de elméleti szinten a Pentagon ezzel foglalkozó divíziója felveti azt, hogy ez a sok apró szonda egy nagy anyahajótól kaphatja a jeleket, mely a Naprendszerben ólálkodik és talán hamarosan Földközelbe is kerülhet,.

Hamarosan első szintű földönkívüli kapcsolatfelvétel tanúi leszünk?

Egy első szintű földönkívüli kapcsolatfelvétel előkészítésének lehetünk hamarosan tanúi – vélik az ufós és konteós körökben.

A jelenleg is folyamatosan szállingózó furcsábbnál furcsább információk hallatán pedig az embernek az az érzése, hogy lehet ebben az egészben valami.

Hirdetés

Ez lehet az a bizonyos Nagy felfedés, vagy az úgynevezett Nulladik nap első fázisa?

A NASA már tud az űrlények létezéséről és hamarosan lehull a lepel? Mi fog történni, és mi állhat a közelgő nulladik nap mögött?

Így fogják nevezni azt a történelmi fordulópontot, amikor az ember olyan információkhoz jut majd a létezését és a múltját illetően, valamint a kozmosszal kapcsolatban, ami után már semmi sem lesz ugyanaz.

Ezzel a szivárogtatással, bejelentéssel ugyanis minden meg fog változni.

A világ legnagyobb és egyben legszervezettebb hackercsoportja, az Anonymus szerint a NASA már csak rövid ideig tarthatja titokban, hogy léteznek földönkívüliek.

Az Anonymus szóvivője korábban egy 12 perces videóban magyarázta, nemcsak, hogy elképzelhető, a Földön túli élet, de hivatalos dokumentumokra hivatkozva ki is jelenti azt.

Az elmúlt években számtalan alkalommal nagy bejelentéseket tett a NASA.

Ez pedig a végső bejelentésre való felkészítés lehet, amivel folyamatosan adagolják a híreket.

Az Anonymus állítja, hogy az emberiség már kapcsolatba lépett földönkívüliekkel.

Idézik Thomas Zurbuchent, a NASA egyik szakemberét, aki szerint a földönkívüli élethez köthetően történelmi felfedezés előtt állunk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!