Spirituális

Plejádi üzenet az emberiségnek: itt vagyunk és védünk titeket

„Itt vagyunk a bolygótokon, készen arra hogy megvédjük benneteket a külső behatásoktól.”

Emeljétek fel fejeteket- tekinteteket az égre, mert mi ott vagyunk, elég annyi ha csak ránk gondoltok, ezzel megteremtitek velünk a kapcsolatot.

Álljatok készen, mert egy szebb világ van kibontakozóban, emeljétek magasabb tudatállapotba elméteket, mert ezzel hozzájárultok nagyban a földbolygó átalakulásában.

Hirdetés

Mi itt vagyunk és szeretünk benneteket.

A nehéz időkben össze kell fognunk nekünk embereknek- lelkeknek.

A magasabb tudatállapotnál nincs hatalmasabb univerzális erő.

Ez az erő mindent képes elsöpörni, áttudja alakítani a bolygó rezgését – tudatállapotát.

Így tudtok segíteni azoknak az embereknek akik betegek, akik szenvednek a világban, a magas rezgésű energia gyógyító hatással van- transzformál.

Annyit kell csak tennetek, mikor van kedvetek- időtök, napi egyszer mondjátok ki hangosan vagy magatokban.

„Szeretlek mindnyájatokat, minden egyes lelket a bolygón, embert, állatot, élőlényt. Szeretem a természetet és tudom hogy egy szebb jövő közeleg és lásd ahogy beköszönt. Képzeld el ezt a szebb világot ahogy megteremtődik itt és most.

Jézus Krisztus urunk szavai:
20,,Ezt felelte: „Mert gyenge a hitetek. Bizony mondom nektek, ha csak akkora hitetek lesz is, mint a mustármag, s azt mondjátok ennek a hegynek itt: Menj innét oda! – odamegy, s nem lesz nektek semmi sem lehetetlen.

21„Bizony mondom nektek – felelte Jézus –, ha lesz bennetek hit, és nem kételkedtek, nemcsak a fügefával tehetitek meg, ami történt, hanem akár ennek a hegynek is mondhatjátok:
Emelkedj föl és omolj a tengerbe, s az is végbemegy.

Hirdetés

23,,bizony mondom nektek, hogyha valaki azt mondja ennek a hegynek: Emelkedjél fel és vesd magad a tengerbe, és nem kételkedik szívében, hanem hiszi, hogy amit mond, megtörténik, akkor az csakugyan megtörténik.

Áldás mindannyiunkra és az állatokra, élőlényekre.

Forrás: Szabó Anita

Kedves lélek! Keress fel bátran, ha problémád van, vagy esetleg kérdésed az életed bármely területén, keress telefonon +36-70-30-63-580.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.