CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin a halálán van de egy atomholokauszttal magával akarja vinni az egész világot?

Szakértők megdöbbentő állítása söpört végig a médiában.

Mindössze napjaink vannak hátra?

Könnyen lehet, hogy Putyin azért kezdett bele a háborúba, ahogyan azt korábban több elemző felvetetett: már nem volt veszteni valója, és talán igazak lehetnek a hírek a halálos betegségéről.

Hirdetés

Noha ez utóbbit nem erősítette még meg semmilyen konkrétabb információ, azt tudni lehet, hogy Putyin évekkel ezelőtt rákkal küzdött, ezt az elnök közelében ténykedő Oliver Stone is megerősítette, akinek volt lehetősége közel kerülni hozzá pár éven át.

Egyre több olyan vélemény van, miszerint Putyin a háborúba azért kezdett bele, mert tudta, hogy már nincs túl sok ideje és mindenképpen nyomot akart hagyni a világtörténelemben.

Valerij Szolove,j orosz politológus, a tekintélyes moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének egykori professzora döbbenetes kijelentéseket tett az orosz elnök, Vlagyimir Putyin pénteki, 70. születésnapja előtt.

A taktikai nukleáris fegyverek bevetéséről szóló elvi döntés már megszületett

– állítja a szakértő, akivel állítólag a Moszkvában található nyugati nagykövetségek is konzultáltak Putyin egészségi állapotával kapcsolatban.

(A legfrissebb hírek itt)

Csak az a kérdés, hogyan, mikor és hol. Nincs kétségem afelől, hogy a halál szélére kerülünk, de tudom, hogy képesek leszünk visszalépni. Képesek leszünk átvészelni ezt a helyzetet

– mondta a professzor, aki szerint a jelenlegi helyzet veszélyes, és a világ közelebb áll a „nukleáris apokalipszishez”, mint a hidegháború vagy kubai rakétaválság idején.

Az ok Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki komolyan be akarja mutatni a nukleáris fegyverek képességeit

Hirdetés

– jelentette ki Szolovej, majd hozzátette:

„Putyin nem engedheti meg magának, hogy legyőzzék. Két eszköze maradt a tarsolyában: a mozgósítás, amit már el is kezdett, valamint a nukleáris fegyverek.”

Dr. Szolovej szerint Putyin „nagyon rossz fizikai állapotban” van, súlyos betegségekben szenved, többek között rákban, Parkinson-kórban és szkizoaffektív zavarban.

Tudja, hogy korlátozott időn belül elmegy, de hogyan lehetséges, hogy a világ nélküle folytassa? Miért létezne a világ a zseniális vezetője, Vlagyimir Putyin nélkül?

– kérdezte szarkasztikusan a professzor arra utalva, hogy Putyin az egész világot is elpusztítaná halála esetén.

Ki mit gondol?

Lehet benne valami?

Valóban az egész világot magával ránthatja Putyin?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!