Érdekes világ

Putyin Armageddonra készül, az orosz tévé nukleáris gombafelhőket mutogat

Hátborzongató felvételeken a nukleáris hamuba temetett Európa? Putyin tényleges bevetheti a “repülő Csernobilnak” becézett végítélet fegyvert?

Egyetlen lépésre az atomefegyverek élesítésétől?

Az orosz média hátborzongató felvételeket mutatott be nukleáris gombafelhőkről, miközben Vlagyimir Putyin orosz elnököt arra szólítják fel, hogy tegyen „drasztikus intézkedéseket” az ukrajnai győzelem érdekében.

Az NTV által sugárzott baljóslatú felvételek nukleáris robbanásokat és az „armageddon” következményeit mutatták be.

Hirdetés

A britek által propagandacsatornának minősített NTV a Gazprom orosz gázipari óriásvállalat tulajdonában van, amely minap függesztette fel a gázszállításokat Olaszország irányába.

A csecsen vezér is atomfegyver használatára szólítja fel Putyint

Ez akkor történt, amikor Vlagyimir Putyin egyik legfőbb szövetségese, Ramzan Kadirov csecsen vezető felszólította az orosz elnököt, hogy fontolja meg a hadiállapot kihirdetését a határ menti területeken és a kis hatóerejű nukleáris fegyverek bevetését Ukrajnában.

Az adásban a Nyugatot hibáztatták a megszólalók, amiért túl sokat beszélnek az atomháborúról, miközben Vlagyimir Putyin állandóan az atomapokalipszis veszélyével fenyeget.

Putyin a “repülő Csernobilt” vetheti be?

A szakértők által „Repülő Csernobilnak” nevezett Burevesztnyik nukleáris meghajtású cirkálórakétát állítólag ebben a hónapban észlelték egy észak-oroszországi, távoli területen lévő tesztállomáson.

Putyin rakétáját, amelyet a NATO Skyfall néven emleget, az orosz elnök 2018 márciusában jelentette be nyilvánosan a nemzethez intézett éves beszédében, öt másik úgynevezett „szuperfegyverrel” együtt.

A félelmetes rakéta – ami oroszul „viharmadarat” jelent – a tervek szerint 2025-re készült volna el, de a források szerint a fejlesztés felgyorsult az Ukrajnában zajló háború miatt.

Ráadásul a kinézete is már önmagában elrettentő, ugyanis az egész rakéta vérvörös színben “pompázik”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék armageddonputyin

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.