CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin: atomholokauszt jön a világra, “a paradicsomba kerülünk, de mind meghalnak”

Putyin a “paradicsomba” juttatna mindenkit, nem fél használni a Végítélet fegyverét? Putyin olyan atomcsapást indíthat Európára, amely mindössze 200 másodpercet vesz igénybe, és „nem marad túlélő”.

106 másodpercünk van és mindennek vége

“Európa nagyvárosait pillanatok alatt el tudnák érni az oroszok a Kalinyingrádból indított atomrakétákkal” -vélik a szakértők.

Ráadásul az orosz állami tévében egyre többször az atomháború lehetőségével foglalkoznak.

Hirdetés

Ami ugyebár Putyin egyfajta szócsöve.

Putyin évekkel ezelőtt is több ízben feltűnőek sokszor beszélt már nyíltan arról, hogy egy atomháború és egy harmadik világháború esetén nem lennének győztesek.

Mindez sokak szerint egyfajta felkészítése volt a világnak pszichológiai értelemben arra, amit az oroszok évek óta terveztek.

A németek pánikba estek

Egy grafikát is bemutattak az orosz álllami tévében, melyen látható, hogy például Berlint 106, Párizst 200, Londont pedig 202 másodperc alatt érnék el az atomrakéták.

Alekszej Zsuravljov pedig arról is beszélt, hogy egy Szarmat rakéta elégséges lenne a teljes Brit-szigetek megsemmisítéséhez.

A grafika sokkolta a németeket – jegyzi meg a lap. Vasárnap szinte valamennyi sajtókiadvány beszámolt az orosz tévés műsorban elhangzottakról.

Az újságok szerint ezek a kijelentések a Nyugat elleni atomfenyegetés újabb verziójaként értendők.

Putyin a “paradicsomba” juttatna mindenkit, nem fél használni a Végítélet fegyverét

Putyin olyan atomcsapást indíthat Európára, amely mindössze 200 másodpercet vesz igénybe, és „nem marad túlélő”.

Az orosz tévében tehát már egyértelműen az atomháborúról beszélnek a nézőknek: „Mi legalább a mennyországba jutunk” A műsorvezető szerint a nukleáris csapás bekövetkezhet: „Borzalmas persze, de hát ez van” – mondta.

Hirdetés

“Vagy veszítünk Ukrajnában, vagy kitör a harmadik világháború. A világháborút reálisabb forgatókönyvnek látom, ismerve magunkat és a vezetőnket, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint”

– mondta Margarita Szimonjan, az RT tévécsatorna egyik legismertebb arca és szerkesztője.

Úgy vélte, a legvalószínűbb, hogy a háború egy pontján bekövetkezhet a nukleáris csapás. “Borzalmas persze, de hát ez van”

– mondta.

Az egyik vendég hozzátette: “mi legalább a mennyországba jutunk”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.