Érdekes világ

Putyin elé került a veterán katona, a testőrei arrébb lökték tőle, az elnök reakciója azonban felfoghatatlan – videó

Napjainkban Putyin személyen nagyon megosztó, és az Ukrajna ellen indított háborújára tényleg nincs semmilyen mentség. Azonban egykor volt “ilyen is”… Ki mit gondol? PR fogás? Vagy egyes politikusok tanulhatnának tőle… Hányszor láthattunk ilyet nyugaton…? Költői kérdés…

Ez a gesztus a nyugati politikusokból mára teljesen kiveszett!

Valahogy Trumpról, vagy Merkelről, vagy a részeges Junckerről ezt nem tudjuk elképzelni!

Hirdetés

Az oroszországi győzelem napi megemlékezések fő katonai eseménye a moszkvai katonai parádé volt, amelyen a hadsereg, a nemzeti gárda – Roszgvargyija -, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat – FSZB -, valamint más fegyveres testületek, katonai iskolák és szervezetek 13 ezer tagja vonult fel.

A moszkvai parádét követően Vlagyimir Putyin az orosz vezetés tagjai mellett Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel és Aleksandar Vucic szerb elnökkel együtt a Kreml falánál megkoszorúzta az ismeretlen katona emlékművét.

Az orosz médiában nagy port vert fel az a tévékamerák által rögzített közjáték, hogy a koszorúzásra tartva az elnöki testőrség durván félresodort egy veteránt.

Ekkor Putyin a menetből visszafordulva kezet fogott az idős emberrel és meginvitálta, hogy vele együtt tartson az eseményre.

Sokak szerint az orosz elnök megint megmutatta emberségét és mélységes tiszteletét a háború hősei iránt.

Putyint lehet szeretni vagy nem szeretni, mivel rendkívül megosztó ember, az azonban tény, hogy briliáns vezér, és tiszteli azokat, akik azt kiérdemlik!

Szerintetek?

Nektek mi a véleményetek az egészről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.