CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin tényleg élet és halál között lebeg? Hírzárlat a Kremlben, mentő szállíthatta el

Válságos állapotban lehet és csak idő kérdése, mikor jelentik be, hogy halott? Új információk láttak napvilágot az állapotáról, egy Kremlen belüli bennfentestől.

Egy, a Kremlt ismerő bennfentes szerint Putyin hirtelen rosszul lett, orvosi ellátásra szorult, és a programját is lemondták orvosi tanácsra

– számol be róla a THE SUN.

Hirdetés

A lap hírei szerint az elnököt erős rosszullét kezdte gyötörni, hányingere volt, és gyengeséget érzett egy, a katonai vezetőkkel folytatott virtuális megbeszélés után.

Ezek az állítások a General SVR csatornán jelentek meg a Telegram üzenetküldő alkalmazásban, amelyet állítólag egy Kreml-beli bennfentes üzemeltet.

A közlemény szerint Putyinnak „sürgős orvosi segítségre volt szüksége”, és ez a hirtelen rosszullét volt az oka annak is, hogy az elnök éves „Direct Line” élő adását elhalasztották, és nem is terveztek átütemezést.

Az orosz elnök egészségügyi állapota már a háború kezdete óta rendkívüli téma, mindenki találgat ugyanis azzal kapcsolatban, hogy miben szenvedhet.

Abban azonban valamennyi szakértő és titkosszolgálati forrás egyetért, hogy Putyinnak súlyos az állapota.

Az elmúlt hónapokban előkerült felvételek, nyilvános megjelenések alapján kézremegése, bicegő járása, felpuffadt arca van, de volt hogy a száját harapta feltehetően a fájdalomtól.

Eleinte Parkinson-kórra gyanakodtak, most azonban vérrák, vagy pajzsmirigyrák lehet a valóság a találgatások mögött.

Oliver Stone filmrendező, aki több éven át volt Putyin közelében, szintén elmondta: évekkel ezelőtt Putyin rákos volt, de kigyógyult. Talán most eshetett vissza újra a betegségbe.

A rák már annyira előrehaladott lehet Putyinnál, hogy talán éppen ez az oka az Ukrajna ellen indított háborújának is -vélik sokan.

Hirdetés

Putyin ugyanis nyomot akar hagyni a történelemben, mielőtt meghal, és az is érdekes adalék, hogy 2023-ra mindent elrendezett jogilag, hogy ha úgy adódik, utódot válasszanak helyette, holott korábban éppen arról szóltak a hírek, hogy bőven 2030 utánig kíván elnök lenni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.