CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin testőre kitálalt: Már összecsinálja magát és nem önmaga a nap minden órájában?

A hírek szerint szerdán az orosz elnök leesett a lépcsőn, eközben pedig nem tudott uralkodni magán, és nemes egyszerűséggel összecsinálta magát.

Putyin “össze-szrta” magát?

A forrás úgy tűnik, egy Telegram csatorna, amely az egyik testőréhez köthető.

Arról már régóta találgat a világsajtó, hogy Putyin rákos lehet, az iménti hír tükrében sokan gyomor-bélrendszeri daganatra gyanakszanak.

Hirdetés

Az információkat egyelőre nem erősítették meg, azonban úgy hírlik, komoly emésztési problémái vannak az orosz elnöknek, illetve az esés következtében farokcsonti zúzódást szenvedett.

Hogy átevezzünk az orosz-ukrán háború nyugtalan vizeire, a katonai konfliktus 282. napján az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden, és Franciaország államfője, Emmanuel Macron is kemény szavakkal illette az orosz offenzívát.

A vezetők igyekeznének véget vetni a lassan egy éve tartó katonai konfliktusnak, Biden meg is nevezte, mire lenne szükség ahhoz, hogy előremozduljanak a béketárgyalások.

„Készen állok arra, hogy beszéljek Putyinnal, ha úgy látom, hogy arra törekszik, hogy véget vessen a háborúnak. Egyelőre ezt még nem tette meg”

-nyilatkozta az USA elnöke.

Putyin állapota egyre súlyosabb, már az életéért küzd?

Egyre több olyan hír röppent fel a háború óta, melyek azt támasztják alá egyesek szerint, hogy nagy a baj és Putyin állapota folyamatosan romlik.

Több ízben is életmentő műtéteket kellett rajta végrehajtani, az arca pedig időről-időre mindig máshogyan néz ki, sok esetben rendkívül fel van puffadva, ami egyes rákellenes szereknek, szteroidoknak is betudható – vélik a hozzáértők.

Sőt, maga a háború kirobbanása is azzal magyarázható egyesek szerint, hogy Putyin nyomot akar hagyni a történelemben, mielőtt meghal.

Azonban mindez idáig nem került elő olyan konkrétabb bizonyíték, mely alátámasztaná azt, hogy hetei, hónapjai lennének hátra.

Hirdetés

Ha beteg is, egyelőre jól karban tudják tartani a betegségét, akármennyire is súlyos.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.