CímlapsztorikMisztikum

Radarfelvételen bukkant fel Atlantisz, az elveszett vízalatti civilizáció?

Megdöbbentő bizonyítékok birtokában? A Bermuda-háromszög rejti a titkos birodalmat?

A lenti felvétel több forrásból említve valahol a Bermuda-háromszög környékén készült az óceán mélyén.

Az elmúlt évtizedekben a Bermuda-háromszög rejtélye rengeteg tudós képzeletét felkorbácsolta, nem véletlenül.

Hirdetés

Repülőrajok, hajó és repülőjáratok tűntek el itt, majd soha nem kerültek többé elő.

Voltak ugyan esetek, amikor állítólag „kiköpött” egy-egy hajót az Ördög háromszöge, de ezek az esetek ritka kivételek voltak és azóta is homály fedi azt, hogy mi történt velük.

Egyes elméletek azzal magyarázzák a Bermuda-jelenséget, hogy a mélyben egyfajta ismeretlen energiából származó erőtér működi, ez az erőtér pedig képes megzavarni a téridő szövetét.

Így spontán féregjáratok és „hasadások” jelennek meg a téridőn, amik tárgyakat tudnak elnyelni…

Az energia forrása egy óceán mélyén lévő hely lehet, és a paleoasztronautika hívei szerintem más rejti a választ, mint maga Atlantisz.

Atlantisz egy fejlett civilizáció volt, mely egy katasztrófa során elsüllyedt.

Platón leírása szerint egy az emberiség szellemi és lelki, technológiai szintjénél magasabb kultúra élt a szigeten, melyet elnyeltek a hullámok.

Azóta sem tudni, hol lehetett ez a hely, mindenesetre több forrás is arról számolt be, hogy a Bermuda-háromszög mélyén találtak egy ősi civilizáció által épített várost.

Utcákkal, építményekkel és piramisokkal.

Hirdetés

Az egyik piramis ráadásul – ha lehet hinni ezeknek a forrásoknak – világít is, és egyfajta energiát bocsát ki, amit az arra elhaladó kutatóhajók műszerei is érzékeltek.

Hogy valódiak-e a felvételek, arról megoszlanak a vélemények.

A szkeptikusok szerint nem, míg a Bermuda-hívők szerint igen, és valóban van egyfajta energia, mely a mélyből sugárzik és alapvető hatással van mindenre a térségben.

Más elméletek szerint az elveszett civilizáció valójában földönkívüli technológián alapuló civilizáció volt, és egyes szerkezetek még mindig működnek odalenn.

A dolog érdekessége, hogy a térségben az utóbbi években több kutatóhajót láttak, és a haditengerészet is rendszeresen „vesztegel” a területen, mintha keresnének valamit.

Vagy talán ez is csak a helyi horgászok és a kisközösségek pletykaszintű városi legendája, mellyel fenntartják a Bermuda-háromszög megkapó rejtélyét?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.