Érdekes világMisztikum

Reinkarnáció létezik: egy 6 éves gyermek 40 évvel korábbi emlékei…

Cameron Macauley esete tényleg bizonyíték lehet a lélekvándorlásra. Más magyarázat nincs arra ugyanis, hogy 40 évvel ezelőtti pontos emlékei vannak előző életéből.

Lélekvándorlás, halál utáni körfogás

A Buddhizmus azt tanítja, hogy az emberi test halálával a lélek halála nem következik be.

Egyfajta energiaként asztráltestet öltünk, majd egy következő testbe szállunk át, vagyis újra leszületünk a Földre. A reinkarnáció gondolata a kezdetektől fogva foglalkoztatja az embereket.

Hirdetés

Vajon ha valóban létezik lélekvándorlás, ki és mi alapján, és hová születik le újra?

És miért van az, hogy mindent elfelejtünk az előző életünkkel kapcsolatban?

A mai napit heves viták tárgya a téma. Vannak, akik hisznek benne, és vannak, akik nem.

Számos olyan esetet ismer a történelem, melyek arra utalnak, hogy egyes emberek lelke több testben is megjelent már a Földön.

A barrai gyermek lélekvándorlása

Az egyik legijesztőbb, egyben leghíresebb eset, mely bizonyíthatja a lélekvándorlás tényét, az a hat éves fiúé, akinek 40 évvel ezelőtti emlékei voltak a fejében.

Ezzel pedig megijesztette nem csak a szüleit, de minden ismerősét is.

Igazán ijesztővé ás abszurddá azonban akkor vált az egész, amikor kiderült: amikre emlékezett, amikről beszámolt, az pontosan úgy volt, igazolható módon, noha képtelenség, hogy erről tudott, hacsak… hacsak tényleg nem az történt, hogy emlékei vannak valahogyan egy előző életéről…

Sokan csak a barrai gyermekként emlegették őt, annak idején a sajtó rengeteget foglalkozott vele.

2 éves korától fogva kezdtek rátörni az emlékek.

Hirdetés

Elmondta, hogy emlékszik egy másik családra, és egy Robertson névre is. Egy fehér házat írt le az emlékeiben, amit aztán Skóciában, egész pontosan Barrában meg is találtak a szüleivel.

Az édesapjáról azt mondta, hogy az előző életében élt apukája egy autóbalesetben halt meg, és hogy volt egy kedvenc fekete-fehér kutyája.

Végül megtalálják a Robertson családnevet és az ingatlant is, amelyik a sziget északi részén található. A 60-as, 70-es években lakott ott a Robertson család.

Emlékek egy másik életből?

A 6 éves Cameron nagyon nagy valószínűséggel nem csak kitalálta az egészet.

Mind a mai napig az ő esete az egyik legkirívóbb, de tucatjával lehetne sorolni ehhez hasonló ügyeket, melyekre nincs logikus magyarázat, hacsak el nem fogadjuk azt, hogy talán tényleg lélekvándorlás történt.

A Virginiai Egyetem pszichiátere, , Dr. Jim Tucker elmondta, hogy legalább 500 ilyen vagy ehhez hasonló esettel találkozott, és majdnem mindről bebizonyosodott, hogy a gyerekek állításait alá lehetett támasztani, bizonyítékokat találtak rájuk.

Vagyis a fiatal gyermekek emlékei valóban származhattak akár egy előző életből is.

Az egészben az a legfélelmetesebb, hogy a pszichiáter azt állítja, mindannyian rendelkezünk ilyen emlékekkel fiatalon, csak ezek idővel megsemmisülnek, elhalványulnak.

Egyre valószínűbb, hogy van valami a halál után

Végső soron az ügy és a témában egyre nagyobb számban felbukkanó furcsa összefüggések, bizonyítékok ténylegesen azt vetítik előre, hogy hamarosan áttörést érhet el a tudomány.

Vagyis az egészen bizonyos, hogy van valami a halál után.

Ebben ma már a komoly szakemberek között sincs túl nagy vita.

A kérdés már csak az, hogy lelkünk újjászületésértől van szó egy másik testben, vagy pedig átkerülünk arra a bizonyos túlvilágra, mely értelmezhető egy másik dimenzióként, vagy létsíkként is, ha a tudomány szemszögéből próbáljuk megmagyarázni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!