CímlapsztorikÉrdekes világ

Rendkívüli kormányinfó: óriási és váratlan bejelentések jönnek

Súlyos bejelentéseket tehet a kormány: délután Kormányinfót tart Gulyás Gergely!

Kormányinfót tart szombat délután egy órakor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője még korábban bejelentette a hírt, amelyet a Kormányzati Tájékoztató Központ szerkesztőségünkhöz eljuttatott meghívója meg is erősített.

Hirdetés

Egyelőre nem tértek ki arra, milyen témákat érintenek majd pontosan, de nagyon valószínű, hogy az egyik kiemelt téma a gyermekvédelmi törvény szigorítása lesz.

Orbán Viktor péntek délután a Karmelita kolostorban órákon át egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel az óbudai iskola pedagógiai asszisztensének botrányáról, az oktatási kérdésekről és a gyermekek genderideológiával szembeni védelméről is.

Ezen túl valószínűleg szó lesz még:

az egy éve folyó orosz–ukrán háború kiemelt téma lehet, és ezzel kapcsolatban Szijjártó Péter külügyminiszter is felszólalt az ENSZ közgyűlésben

a finn és svéd NATO-csatlakozás, amelyről Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt mondta: azt kérte a Fidesz-frakciótól, hogy támogassák a két ország csatlakozását, ám a frakcióikban erről vita volt

az infláció elleni lépésekről, valamint

a szankciókról, energiaválságról

vagy az uniós forrásokról.

Ki mit gondol, valójában mit fognak bejelenteni?

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!