Misztikum

Reptilián idegenek és 13 “királyi család” tanácsa uralja a Földet és a társadalmat?

A Föld illuminátusának vezetőjét egy elmélet szerint “Pindar” -nak hívják. A pindar a 13 uralkodó illuminátus család egyik tagja , és mindig férfi. Tényleg egy szűk elit, lényegében érinthetetlen társaság ejtette rabol a civilizációnkat? Itt minden az ő “felügyeletükkel” és áldásukkal zajlik?

Létezik a neten egy egészen sok réteggel bíró, bonyolult jelentéstartalommal bíró összeesküvés elmélet, mely egyre népszerűbb bizonyos körökben, mivel apró valóságmagvakból táplálkozik.

Az ember amikor “helyreigazításra kerül”, akkor pedig már maga sem tudja őszintén, hogy miben higgyen…

Hirdetés

A Pindar és a hatalom világpiramisa: mindent ők irányítanak?

A különféle bizarr elméleteket is taglaló “SZIESZTA – A Patrióta Magazin” azt írja:

“A Föld illuminátusának vezetőjét “Pindar” -nak hívják. A pindar a 13 uralkodó illuminátus család egyik tagja , és mindig férfi. A cím, a Pindar, a “Draco Pinnacle of the Draco” rövidítése.

Szimbolikusan ez a hatalom, az irányítás, a teremtés, a behatolás, a terjeszkedés, az invázió és a félelem csúcsát képviseli.

Ennek a rangnak a birtokosa a fajtatiszta hüllő vezetõnek számol be a Belsõ Földön .

A közelmúltban beszámoltak arról, hogy a marki de libeaux a Pindar, de ez félretévesztés. A valódi jelenlegi Pindar a Rothschild család feje , mint több száz éve.

Székhelye Németországban, Frankfurt közelében található. Az 1970-es évek végén felügyelte a Montauk testvérprojektjét , az úgynevezett MALDA egy monogram a Montauk-Elzász-Lotaringia dimenziós aktiváláshoz. Ezt a projektet Strasbourg városának közelében, Franciaországban, a történelmileg egykor Németország részét képezték.

A földi illuminátusok létrehoztak egy irányítási piramis-szerkezetet, amely megegyezik a Draco Birodalomban létező rendszerrel. A hüllő szemével ellátott piramis, amely az amerikai egydolláros számlán található, szimbolizálja ezt az ellenőrzési struktúrát.

A szem a piramis sapkája, ez magyarázza, hogy miért az eredeti felületeAz egyiptomi nagy piramis szilárd arannyal volt lefedve .

A Pindart a piramison található arany sapka jelöli. A piramis következő rétege, vagyis „szem” a 13 uralkodó családot ábrázolja. Ezek a következők:

Hirdetés
 • Rothschild (Bauer vagy Bower) – Pindar
 • Bruce
 • Cavendish (Kennedy)
 • De Medici
 • Hannover
 • Habsburg
 • Krupp
 • Plantagenet
 • Rockefeller
 • Romanov
 • Sinclair (St. Clair)
 • Warburg (del Banco)
 • Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

A 13 uralkodó család mindegyikének megvan a Föld területe és / vagy egy bizonyos funkció, amelyet a Földön végre kell hajtani. Ezek a különleges funkciók magukban foglalják a globális pénzügyeket, a katonai technológiát / fejlesztést, az elme-irányítást, a vallást és a médiát .

A 13 uralkodó család mindegyikének 13 tagú tanácsa is van. A 13-as szám nagy jelentőséggel bír számukra. Tudják, hogy 12féle energia létezik, amelyek áthaladnak az Isten-Elme 10 aspektusán. A 12 energia összessége megegyezik a 13. energiával. Ezt tekintik a legerősebb tudásnak.

Azt is tudják, hogy valóban 13 állatöv jel van, nem az általánosan elismert 12. A 13. napot évszázadok óta rejtve tartják, mert ez a Sárkány (más néven Ophiuchus, a kígyó birtokosa ) jele .

Ahogyan a francia Le Monde újság kifejti, a 13. jelet szándékosan távolították el több mint 2000 évvel ezelőtt.”

Az oldal további részleteket taglal azzal kapcsolatban is, hogy mi si a bor valódi szerepe az egyházban.

Mi igaz a világhatalmi piramis összeesküvésből?

A piramist jobban megnézve lehetne benne némi logika. A titokzatos hatalmi piramis valóban létezik, de a szkeptikusok szerint biztosan nem így néz ki.

A fenti, az oldal által az összeesküvést taglaló rövid kivonat több eleme is teljesen abszurd, a 12 féle energiától kezdve a reptilián uralkodókon át a Belső Földig.

Ezek mind külön-külön is népszerű és létező elméletek, azonban egyik sem nyert bizonyítást.

Ugyanakkor a hatalom, piramisa sok valóságmagot tartalmaz, vélhetően ezért is terjedt el futótűzként.

Ha jobban belegondolunk, akkor valóban szintekre lehet bontani az emberiséget, és egy felső tízezer nevű réteg nyilvánvalóan létezik, észre lehet venni azokat a zárt, szupergazdag köröket, ahová nem lehet csak úgy bekerülni, de még csak úgy beházasodni sem.

Hellyel-közzel a 13 uralkodó család listája ugyan valós, mert ezek a családok a mai napig kiemelt politikai, hatalmi, pénzügyi szerepkörrel bírnak, de kétséges, hogy valóban akkora befolyással bírnának, hogy hatással legyenek évtizedeken át a történelem menetére.

Az egész kicsit olyan, mint a szabadkőművességgel kapcsolatos különféle szóbeszédek, pletykák és elméletek:

van némi valóságmagjuk, és abból kifolyólag hogy mennyire rejtélyes társaságokról van szó, szinte semmit biztosat nem lehet tudni róluk.

Ez a “szuperpozíció” pedig számtalan találgatásra adhat okot.

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.