Érdekes világMisztikum

Robert O. Dean: 12 idegen faj állomásozik a Földön, egy 1974-es NATO jelentés szerint

Robert Dean állítja: a felfedéstől már nem vagyunk túlságosan messze. Az ember kezd kilépni a saját árnyékából. A természet pusztulása és a szennyezés ellen kell összefogunk, hogy egy újabb civilizációs szintre emelkedjünk, és megtörténhessen a “felfedés”…

A történelmünk során folyamatosan technológiai és evolúciós fejlődésen mentünk keresztül mint az állatvilágból kiemelkedő különleges faj.

Adottságaink eredete máig rejtély, de sokan ezt is földönkívülinek gondolják.

Hirdetés

Egyes változások komoly veszélyt jelentenek az emberiség számára.

Az ember egy alapvetően agresszív faj az idegenek szemlélete szerint, ezért szemmel kell tartaniuk minket, nehogy kipusztítsuk egymást, saját magunkat.

Robert O. Dean törzsőrmester volt az amerikai hadseregnél, és hosszú éveken át olyan dokumentumok kerültek a keze ügyébe, melyek bizonyító erejűek lehettek volna a földönkívüli élettel kapcsolatban.

Dobert Dean állítása szerint létezett egy 1974-ből származó, akkor keltezett NATO jelentés.

A jelentésben feketén-fehéren kijelentik: legalább 12 tucat idegen faj létezik a Földön, ezek nagy része mind az anyabolygónkon állomásozik és tevékenykedik.

Fő feladatuk és érdekeltségeik eltérnek, de vannak köztük olyan fajok, melyek meg akarják védeni az emberiséget saját magától.

Vagyis folyamatosan védelmeznek minket, a felügyeletük alatt tartják a világ eseményeit.

Semmi sem történik véletlenül, és a múltban már többször megakadályoztak borzalmas, akár kontinenseket is lakhatatlanná tevő természeti vagy egyéb katasztrófákat.

Nem véletlen, hogy a 70-es évektől, de különösen Csernobil után kezdve rendre megjelentek azonosítatlan repülő korongok atom, nukleáris létesítmények közelében.

Hirdetés

Mintha csak vigyáznának ránk – állítja Robert Dean.

A legtöbb eset még a hidegháborúban történt, azonban utána és napjainkban is rengeteg olyan észlelésről számoltak be, amikor azonosítatlan objektumot pillantottak meg az erőművek közvetlen közelében.

Ellenőriznek minket, nehogy buta civilizációs lépést tegyünk, mint amilyne például egy atomháború kirobbantása.

Egyes nagy tudományos és technológiai projekteket is felügyelnek titokban: nehogy elpusztítsuk a Földet a tűzzel játszva az ismeretlen erők és fúziók “oltárán”.

Erről a titkos kooperációról soha senki nem beszélt nyilvánosan, noha Robert Dean állítja: a felfedéstől már nem vagyunk túlságosan messze.

Az ember kezd kilépni a saját árnyékából.

A természet pusztulása és a szennyezés ellen kell összefogunk, hogy egy újabb civilizációs szintre emelkedjünk, és megtörténhessen a “felfedés”…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.