CímlapsztorikÉrdekes világ

Robotizált földönkívüli anyahajó lehet a Naprendszerben a Pentagon és a harvardi tudós szerint

A szakértők szerint lehetséges, hogy az anyahajó robotizált, nem tartózkodnak rajta idegenek, sőt azt sem zárják ki, hogy az érintett civilizáció már nem is létezik. Az intelligens faj talán azelőtt küldte ki űreszközét, hogy bolygónk egyáltalán kialakult.

Fontos hozzátenni, hogy az új hipotézist minden bizonnyal számos kritika éri majd.

Megdöbbentő eredményekre és eghy lehetsőges elméletre jutottak az ufójeléenségekkel kapcsolatban a Pentagonnál.

Hirdetés

A Pentagonnak van egy részlete, mely régóta próbálja megfejteni az azonosítatlan égi jelenségeket, mivel egyre nagyobb nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek -állítják a szakértők.

Loeb és Kirkpatrick az ufómegfigyeléseket vizsgálta.

A szakértők szerint ha léteznek az idegen pitypangmagok, azok túl kicsik lehetnek ahhoz, hogy a csillagászok megpillantsák őket.

A szerzők úgy vélik, a szondák a légkörben lelassulva elérhetik a megcélzott területet, atmoszférával bíró, vizes kőzetbolygóként a Föld csábítónak tűnhet a földönkívülieknek.

Éppen ezért Avi Loeb, a Harvard Egyetem kutatója és Sean M. Kirkpatrick, a Pentagon munkatársa szerint nem zárható ki, hogy egy földönkívüli anyahajó ólálkodhat valahol a Naprendszer közelében,vagy azon belül.

Sőt, szerintük apró szondákat küld bolygónk felfedezésére.

Érdemes hozzátenni, hogy a publikáció nem hivatalos Pentagon-dokumentum, és egyelőre nem esett át bírálaton.

Mindez tehát egyelőre inkább csak egy elmélet, egy lehetséges teória, azonban sokat mondó és elég komolyan vetődhetett fel ahhoz, hogy maga a Pentagon szellőztesse meg.

A szakértők szerint lehetséges, hogy az anyahajó robotizált, nem tartózkodnak rajta idegenek, sőt azt sem zárják ki, hogy az érintett civilizáció már nem is létezik.

Hirdetés

Az intelligens faj talán azelőtt küldte ki űreszközét, hogy bolygónk egyáltalán kialakult. Fontos hozzátenni, hogy az új hipotézist minden bizonnyal számos kritika éri majd.

Ez megmagyarázná azt, hogy miért nem léptek még kapcsolatba velünk.

Mert vagy nincs kinek vagy minek kapcsolatba lépni velünk, vagy a robotizált anyahajó erre nem képes.

De az is lehetséges, hogy csak szándékos, beavatkozás és kapcsolatfelvétel nélküli megfigyelés alatt áll a Naprendszer és a Föld.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.