CímlapsztorikÉrdekes világ

Rothschild-média: így tör világuralomra az Új Világrend több lépcsőben

Ők irányítják a híreket, azt, hogy mit hallhatsz, és mit nem, miről tudhatsz, és miről nem.

A Rothschild-család elorozta az emberek elől a médiát, és ,ára minden nagyobb médiaszolgáltatót és szervezetet felvásároltak titokban.

Ők irányítják a híreket, azt, hogy mit hallhatsz, és mit nem, miről tudhatsz, és miről nem.

Hirdetés

A nyugati világ gondolataiban elültették a bűntudatot, hogy a migrációs válság hatalmas méreteket tudjon ölteni az emberek lelkiismeretére épülve.

Hogy a nagy német nemzet természetellenesen szolidaritást érez a menekültek iránt, az sokak szerint egyértelműen a média manipulációja miatt van.

A nyugat mindén ideológiáját veszni hagyják, sőt, segítenek felégetni a nyugat elleni keletről érkező hadjárat keretében.

A szupergazdag oligarcha réteg már rég tudott arról, hogy a keleti veszedelem az egész bolygót be fogja kebelezni, és hogy a nyugati civilizáció ebbe fog belebukni.

Övék a CNN a BBC, a hazai média egy jelentős része, és sok más olyan média, mely országok állampolgárainak a véleményét képes megváltoztatni és formálni, kihatni az emberekre.

Egészen eddig sötétségben tartottak mindenkit.

Elvégre a velük ellentétes, rendszerkritikus hangoknak nincs helye, csakis így épülhet ki az egységes Új Világrend, mely az emberi faj egy új lépcsőfokát jelenti, egy felsőbbrendű emberi társadalom lesz.

Ez az a szuperfegyver, amivel bizonyos illetékes csoportok az egész világot manipulálják.

Hiszen jól tudják, hogy az egyszerű – és sokszor emiatt a szemükben együgyű – átlagember elhiszi azt, amit a tévében lát, vagy hall.

Hirdetés

A háttérhatalmi világelit hamarosan háborút fog szítani a médián keresztül, és egymásnak ugrasztja a nagyobb nemzeteket.

Ez szükségszerű a végső tervhez, ugyanis az Agenda 21 során minden emberi lény meghal a bolygón, akik nem integrálhatók az Új világrend terveibe.

Ez pedig az emberiség 90%-ának pusztulásával fog megtörténni.

A média tehát egy nagyon fontos bábu abban a sakkjátszmában, amit a világ ellen játszanak már évtizedek óta.

És hamarosan mattot adnak a bolygó lakosságának.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.