Egyéb

Rubint Réka: “már nem központi kérdés a külsőm” – erőseket mondott a magyar fitneszlady

A Story magazinnak adott interjújában meglehetősen erőseket mondott.

A korábban magát Orbán Viktorhoz is hasonlító magyar fitneszguru ismét biztosíték kiverő mondatokban gazdag mondandóval rendelkezett.

Rubint Réka és Schobert Norbi között 22 év házasság után is tökéletes az összhang, a romantikázás és a folyamatos randevúk továbbra is az életük részét képezik.

Hirdetés

A háromgyerekes édesanya 44 évesen is elképesztő tempót diktál, fáradhatatlanul járja az országot, és népszerűsíti az egészséges életmód és a mozgás örömét.

Ugyanakkor külföldi fitnesztáborokat szervez nagy sikerrel, és folyamatosan videós tartalmakat készít közösségi oldalára.

Most azonban bevallotta, hogy az utóbbi időben kissé visszavett a tempóból, rájött ugyanis, hogy neki is több pihenésre van már szüksége a feltöltődéshez.

Tavaly nyáron, amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól.

Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni. Erre az évre elhatároztam, hogy megtanulok egy kicsit kevesebbet dolgozni.

Meg kell tanulnom odafigyelnem magamra, és megadni a testemnek is azt a fajta pihenést, amire szüksége van

– kezdte a fitneszlady, aki a napi 4-5 aerobikóráit jelentősen kevesebbre csökkentette, illetve már nem kel fel minden nap hajnali négykor, hogy futóedzéseket végezzen.

„Ettől függetlenül mindig fontos marad, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm, mint fiatalabb koromban.

Már nincs bennem kényszeresség.

Hirdetés

Nehéz volt idáig eljutni, és belátni, hogy a kor előrehaladtával egyszerűen több idő kell a regenerálódásra”

– fejtette ki a Story magazinnak, amit az nlc szemlézett.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.