CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Shimikus Etua, a 3000 éves földönkívüli él velünk a Földön – állítja és üzenete van az emberiségnek

Shimikus azt mondta, hogy fajának indítéka az, hogy harcoljon és kiirtsa az emberre. A mi világunk is számos más idegen fajnak ad otthont, amelyek közül sokan ellenségesek az emberrel…

Különböző beszámolók születtek már idegen lényekről, de ez a rejtélyes történet minden bizonnyal kilóg a sorból.

Egy cikkben hihetetlen beszámolót tettek közzé egy földönkívüli lényről, aki a Földön él. Maga az idegen szerint emberi testben élt, és a földi naptár szerint 3000 éves.

Hirdetés

Az egész azzal kezdődött, hogy egy újságíró telefonhívást kapott egy női ismerősétől, aki közölte vele, hogy miközben a Fülöp-szigeteken nyaralt, egy földönkívüli lénnyel találkozott.

Ez a rejtélyes történet felkeltette az újságíró figyelmét, ezért megkérte barátját, hogy szervezzen egy fizikai találkozót az idegennel.

Miután megkeresték, a földönkívüli lény készen állt arra, hogy személyesen találkozzon az újságíróval.

Arra a kérdésre, hogy hol született, Shimikus elmondta az újságírónak, hogy egy olyan bolygórendszerről érkezett a Földre, amely nem túl messze található a Kis Medve csillagképben látható Sarkcsillagtól.

Shimikus szerint egy hatalmas anyahajó fedélzetén született, amely a Földre utazott.
Azt is állította, hogy valamivel több mint 3000 éves földi korban mérve.

Igennel válaszolt, amikor az újságíró megkérdezte Shimikust, hogy fajának tagjai hisznek-e Istenben vagy egy legfelsőbb lényben.

Az agresszivitás időszakában, állítja Shimikus, faja képes volt sok más civilizációt megsemmisíteni, amíg egy helyi pap elkezdett pozitív hozzáállást hirdetni, és könyörületességre tanítani az idegeneket. Azóta az idegen faj fejlődésnek indult.

Ezek a más bolygókról származó lények aggódnak az emberi faj miatt, mert az emberek úgy döntöttek, hogy elpusztítják magukat.

Amikor Shimikust az idegenek és az emberek közötti kapcsolatról kérdezték, azt válaszolta, hogy az idegenek a vadon élő emberekhez és a primitív törzsekhez hasonlítanak.

Hirdetés

Jelenleg fajának más tagjai is vannak, akik hozzá hasonlóan hétköznapi emberek testében élnek.

Ezen kívül elárulta, hogy ő és fajának más tagjai gond nélkül képesek testi kapcsolatra az emberekkel.

Kijelentette, hogy faja a fogantatásban és a gyermekvállalásban is sikeres.

Shimikus Etua már sok gyereket szült.

Az ő fajához hasonlóan a mi világunk is számos más idegen fajnak ad otthont, amelyek közül sokan ellenségesek az emberrel, és az elrabolt áldozatokat saját céljaikra, például kísérletekre használják fel.

Shimikus azt mondta, hogy fajának indítéka az, hogy harcoljon és kiirtsa az emberre
káros idegeneket.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.