CímlapsztorikÉrdekes világ

Sokkoló felvétel bizonyíthatja, hogy Vlagyimir Putyin súlyos beteg – videó

Egy nemrég előkerült újabb felvételen felpuffadtnak tűnik, és szorosan kapaszkodik az asztalba. Igazak lehetnek a szóbeszédek arról, hogy végzetes betegséggel küzd?

Egy új videófelvétel kérdéseket vetett fel Vlagyimir Putyin orosz elnök egészségi állapotáról.

A felvételen úgy tűnik, mintha az orosz kormányfő fel lenne puffadva, miközben esetlenül kapaszkodik egy asztalba, hogy megtámaszkodjon

Hirdetés

– szúrta ki a New York Post.

Putyin esetlen testtartása és támaszkodása tovább fokozza a gyanút, miszerint az elnök súlyos beteg.

A Kreml által csütörtökön közzétett felvételen a 69 éves Putyin jobb kezével szorosan megragadja az asztalt, amint leül, és a közel 12 perces felvétel alatt végig ott is tartja.

Az orosz elnök a védelmi miniszterével, Szergej Sojguval tartott tájékoztatót.

A sokak által megosztott felvételt többen kommentálták:

Anders Aslund svéd közgazdász és az orosz kormány egykori tanácsadója szerint „mindketten depressziósak, és látszólag rossz az egészségük”.

Louise Mensch volt brit politikus szerint a felvétel alátámasztja a korábbi híreket, amelyek szerint Vlagyimir Putyin Parkinson-kórban szenved.

Íme a videó:

Itt látható, ahogy úgy markolja az asztalt, hogy nem látszik a remegő keze, de a lábával nem tudja megállni a rángatózást

Hirdetés

– fogalmazott Mensch.

Egyes jelentések szerint Putyin a közelmúltban 35 titkos találkozót folytatott egy rákgyógyítással foglalkozó orvossal, a Kreml azonban mind ez idáig tagadta, hogy beteg lenne.

Erik Bucy, a Texas Tech University testbeszédszakértője elmondta, hogy Putyin arca egyértelműen felpuffadtnak tűnik, szerinte ez egészségügyi problémákra utalhat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.