CímlapsztorikÉrdekes világ

Végzetes prófécia: egy több millió áldozattal járó vallásháború várható

Ráadásul nem is akárki vetítette előre.

Tényleg jön a civilizációnk bukása?

“Talán még annál is nagyobb kihívás előtt állunk, mint az 1970-es (és 1940-es) évek történéseinek megismétlődése. Talán az ötven- vagy nyolcvanéves történelmi ciklusoknál is jelentősebb változás kezdődött el.”

Hirdetés

-írta félelmetes Facebook bejegyzésében nem más, mint Matolcsy György.

Az analógia azért különösen aggasztó, mert ha valaki fellapozza a történelmet, az tudja, hogy ez mire utal.

„A hosszabb ciklusokat tekintve ajánlatos elgondolkodnunk azon, hogy korunkban a XVII. század eseményei megismétlődhetnek világszinten – különösen az 1618 és 1648 közti harmincéves háború.”

-teszi hozzá Matolcsy.

A rossz hír pedig az, hogy korunk geopolitikai klímaváltozásának hatásait is kezelnünk kellene, mert ugyanolyan hiányokhoz, felkelésekhez és általános felforduláshoz vezethetnek, mint amivel elődeink a XVII. században küzdöttek.

Ekkoriban robbant ki az a három évtizeden át tartó durva háború, mely egyes becslések szerint több mint 10 millió ember halálával is járhatott.

A háború kontinentális volt, Európa nagy részét érintette, és az alapja a protestáns-katolikus vallási ellentétek voltak.

Vagyis a prófécia egy nagyon durva, Európát ismét megsemmisítő vallásháború eljövetelére hívja fel a figyelmet.

Ha ez bekövetkezik, akkor ez feltehetően most a kontinensen a betelepülőkkel párhuzamosan egyre terjedő iszlám és a kereszténység között robbanhat majd ki.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.