Címlapsztorik

Sokkoló: ufót üldözött egy pakisztáni utasszállíttó repülőgépet – videó

Több tucat szemtanú, még a pilóták is látták egy pillanatra a radaron!

Felvételek is készültek!

Egyre többen hisznek abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és most felkerült a netre egy videó, ami ismét komoly beszélgetéseket eredményezhet a témában.

Hirdetés

Most egy pakisztáni utasszállító repülőgép fedélzetéről csináltak egy egészen sokkoló UFO-felvételt, ami a felszállás után nem sokkal, nagyjából 10 ezer méter magasságban készült.

Egy titokzatos, csillogó, kerek objektum látható rajta, ami állítólag a távolból követte is a gépet, nem kis pánikot okozva ezzel.

A szakértők szerint egy úgynevezett „foo fighter”-ről van szó, és ez nem Dave Grohl világhírű zenekarára utal, hanem azokra az UFO-kra, amiket még a második világháború idején észleltek, miközben a vadászgépeket követték.

A videó láttán többen is biztosra vették, hogy ez bizonyíték a földönkívüliek létezésére, ráadásul arról is árulkodik, hogy az idegenek már itt vannak a Földön, és folyamatosan figyelnek minket, illetve a technológiánkat.

A MUFON nevű ufófigyelő oldalon egyenesen történelminek nevezték a pakisztáni gépről készült anyagot, és úgy vélik, hogy egy igazi foo fighter látható rajta.

Még kérdéses az igazság, de itt mindenki megnézheti a felvételt, és eldöntheti magának, hogy tényleg űrlényt lát-e vagy sem…

Szerintetek mi lehet?

Tényleg létezhetnek idegenek, és megfigyelhetnek minket az általuk épített ufók segítségével?

Sőt, az is lehet, hogy már évmilliók óta jelen vannak a bolygónkon?

Hirdetés

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.