CímlapsztorikÉrdekes világ

Sorozatgyilkos gyermekmolesztáló végezhetett a 13 éve eltűnt Madeleine McCann-el?! Egy szörnyeteget sikerült lekapcsolni

Egyre több bizonyíték kerül elő Christ Brücknerről…

Megoldódhat a több mint egy évtizedes eltűnési rejtély, további gyermekek eltűnési és gyilkossági ügyei is hozzá köthetők – állítják a nyomozók.

Madeleine McCann eredetileg még 2007-ben tűnt egy Portugáliában.

Hirdetés

A brit házaspár gyermeke 4 éves kora óta ismeretlen helyen tartózkodik, mert elrabolták, vagy pedig meggyilkolták.

Sokáig nem lehetett semmit tudni az ügyben és előrelépés sme történt, azonban a napokban robbant a hír, hogy pontot tehetnek a nyomozás végére.

A hatóságok látókörébe került ugyanis egy több mint 40 éves férfi Christ Brückner, akihez ráadásul más eltűnéseket és gyermekgyilkosságokat is kötnek újabban.

Zavart viselkedése és bűncselekmények miatt már egészen fiatalon javítóintézetbe adták nevelőszülei Christian Brücknert.

A 43 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy ő ölte meg 2013-ban Portugáliában a hivatalosan azóta is eltűntként kezelt 4 éves Maddie McCannt.

Christian Brückner 1995-ben költözött Portugáliába, miután letöltötte kétéves börtönbüntetése egy részét, melyet egy 6 éves würzburgi kislány molesztálásáért szabtak ki.

Most azt vizsgálják, hogy a 43 éves Christian Brücknernek korábban köze volt-e egy 6 éves kisfiú és egy 5 éves kislány elrablásához.

A kislány a negyedik születésnapja előtt pár nappal tűnt el.

Két kisebb testvérével aludt a család földszinti szállodai szobájában, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében baráti társasággal vacsoráztak.

Hirdetés

Egyesek szerint Chrits akár sorozatgyilkos is lehet.

ha pedig így van, óriási jelentőségű a lekapcsolása.

A férfi amúgy is börtönben ült már nem olyan régen, de így nem kellene soha többé kiengedni, ezzel pedig akár leendő áldozatok életét lehetne megmenteni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.