CímlapsztorikMisztikum

Stanfordi professzor: az idegenek köztünk élnek, irányítják a civilizációnkat

Száz százalékig biztos benne, hogy az idegenek már a Földön vannak és nem ez a legmegdöbbentőbb kijelentése.

Dr. Garry Nolan elképesztő dolgokról kezdett el beszélni.

Nem egy félbolond ufó hívőről van szó, hanem egy nagyon neves professzorról, aki hiteles abban amit csinál, ráadásul a neves Stanfordon dolgozik.

Hirdetés

Éppen ezért amikor egy ilyen forrásból érkeznek földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentések, arra nagyon érdemes odafigyelni.

„Szerintem az általunk látott és elfogott UFO-k valamiféle drónok vagy fejlett mesterséges intelligenciával rendelkező tárgyak” 

– mondta Dr. Garry Nolan, a Stanford Egyetem Orvosi Karának patológiai tanszékének professzora. 

A patológus végzettségű orvos úgy véli, hogy a földönkívüliek nemcsak hogy meglátogatták a Földet, hanem évtizedek óta itt vannak.

Mindezeket egy előadásában mondta a SALT iConnection 2023 konferencián, amely befektetőket, vállalkozókat és politikai döntéshozókat látott vendégül, hogy megvitassák a pénzügyekkel, a gazdasággal és a geopolitikával kapcsolatos innovációkat.

A professzor új bizonyítékokat nem nagyon hozott állítása alátámasztására, ellenben újraolvasott számos tanulmányt, amelyek valószínűségként beszélnek az UFO-k létezéséről.

A tudós szerint az idegen fajok drónok és a mesterséges intelligencia fejlett formáinak segítségével figyelik az emberiséget.

Azt is állította előadásában, hogy a védelmi vállalatok fizikusai, akikkel együtt dolgozott, megosztották a kormány által megszerzett fejlett technológiákról szóló információkat, és megpróbálták visszafejteni őket. Sajnos erről sem hozott bizonyítékot.

Az ősi Földet valóban látogathatták idegenek

Azt korábban még a NASA egyes nyitottabb szakemberei, tudósai sem tartották elképzelhetetlennek, hogy egykor járhattak a Földön más lények is.

Hirdetés

A Föld múltja legalább három és fél milliárd év, nem lehet magabiztosan kijelenteni, hogy ezen idő alatt soha senki sem tette le a lábát a csillagok közül érkezve a felszínre.

Sőt, egyes elméletek szerint a pánspermia elvén keresztül valójában szándékosan „fertőzték” meg élettel a Földet az élet hajnala előtt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.