Misztikum

Szenátorok kapnak titkos tájékoztatást a Pentagon UFO programjáról: amerikai-földönkívüli kooperáció zajlik a színfalak mögött?

Évtizedek óta zajlik egy szigorúan titkos együttműködés: interplanetáris szövetség védi a békét a Földön? A jelentésekről Trumpot is tájékoztatták aki el is ismerte ezt!

Titkos ufó program és a Pentagon

Egyre több információ lát nyíltan napvilágot arról, hogy bizonyos szenátorok titkosított információkkal vannak ellátva arról, hogy mi is folyik a Pentagon háza táján, és hogy mi zajlik az ufó programon belül, melyet maga az amerikai kormányzat is elismert nemrégiben.

A végős beismerésről már mi is írtunk itt.

Hirdetés

Ebben azt mondták, hogy valóban működött amerikai “megrendelésre”, a pentagon által finanszírozva egy olyan ufó kutató program, mely az idegen járművek észlelését vizsgálta.

Vagyis az USA kormánya nagyon is komolyan vette és veszi ma is a földönkívüliek létezését. Ez a beismerés nagy port kavart, mivel különféle videofelvételeket is napvilágra hoztak ezzel együtt, melyeken azonosítatlan légi járműveket üldöző vadászgépek láthatók.

Szenátorok, közel a tűzhöz

Úgy tudni, hogy a folyamatos időközönkénti tájékoztatás keretében a Pentagon egyes kulcsembereknek ad ki jelentéseket, ezek pedig bizonyos szenátorok.

Az információk arról szólnak, hogy egyes haditengerészeti egységek azonosítatlan objektumokkal találkoztak és érintkeztek a közelmúltban.

“Ha a haditengerészeti pilóták megmagyarázhatatlan tevékenységet tapasztalnak a levegőben, akkor az biztonsági aggodalomra ad okot Warner szenátor szerint, aminek a mélyére kell ásnunk,”

– mondta a szóvivője, Rachel Cohen egy nyilatkozatban.

A fizikai törvényeinek ellentmondó szerkezetek

A CNN is beszámolt a kiszivárgó információkról.

A szenátoroknak a vadászpilóták jelentései is a kezükbe kerültek. Ebben a pilóták, akik ezeket az azonosítatlan tárgyakat sok esetben üldözték, érdekes dolgokról számoltak be.

A haditengerészet kiemelkedő szerepet játszott az F/A-18-as pilóták és más, az USS Nimitz repülőgép-hordozón 2004-ben Kaliforniában, valamint a USS Theodore Roosevelten, az Atlanti-óceánon 2015-ben és 2016-ban szolgáló személyzet tanúvallomásaival kapcsolatban.

Ezek a szerkezetek úgy tűnik, hogy dacolnak az aerodinamikai törvényekkel, amikor behatoltak a védett katonai légtérbe, amelyek közül néhányat videón rögzítettek és nyilvánosságra is hoztak.

Hirdetés

Trump is kapott tájékoztatást

Daniel Day hadnagy hivatalos nyilatkozatban aztán további információkat tett közzé.

Ebben kijelenti, hogy valóban találkoztak katonákkal, haditengerészeti tagokkal, alkalmazottakkal azonosítatlan objektumokkal kapcsolatos ügyekben.

Ami még inkább súlyt ad a dolognak, az a közvetlen tény, hogy maga Donalt Trump is megkapta ezeket a jelentéseket, és a hivatalos tájékoztatást.

“Volt egy nagyon rövid találkozóm ezzel kapcsolatban,” – mondta. “Az emberek azt mondják, hogy UFO-kat látnak. Hogy hiszek-e benne? Nem különösebben” – állította.

Azonban sokan úghy gondolják hogy

  1. Valóban nem tud az elnök semmiről, mert nem avatják be, ahogyan egyetlen mindenkori elnököt sem a múltban.
  2. Ha tud róla, nyíltan nem beszélhet, mert egyes konteók szerint Kennedy elnököt éppen emiatt állították olyan csúnyán félre.
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!