Misztikum

Szeptember 11 és Nikola Tesla titkos technológiája összefügg: sötét tudomány okozta 9/11-et?

Ha ennek csak a fele igaz, akkor újra kell gondolnunk mindazt, amit Tesláról és az általa fejlesztett szabadenergiáról tudunk.

Amerika nem akárhogy hajthatta végre minden idők legnagyobb pusztítását önmaga ellen…

Terece Newton kutatásai alapján elképesztő dolgok tárultak fel mind a szeptember 11-i merényletekkel, mind pedig tesla titkos technológiája kapcsán.

Hirdetés

Azt mindig is sejteni lehetett – és léteznek erre utaló kormányzati akták is – hogy a CIA és az FBI erősen érdeklődött Tesla halála előtt a találmányaival kapcsolatban a feltalálónál.

Ám ő bölcs volt, és nem adta a tervet, konkrétan a sírba vitte magával, mert az összes műszaki dokumentációt megsemmisítette, amit az úgynevezett Tesla halálsugárhoz kapcsolódott.

Ez volt az a különleges szerkezet, mely végtelen energiát tudott előállítani a Föld légköréből, az éterből.

A korlátlan forrást Tesla a szabad energia elterjesztéséhez akarta használni, azonban hamar rájött, hogy bizonyos erők fegyvert akarnak belőle gyártani.

Hisz képzeljük csak el: egy fegyver, ami soha nem fogy ki a munícióból, ráadásul a Föld bármely pontján le lehet vele csapni az ellenségre…

Eredetileg 1943-ban bekövetkezett halálakor majdnem mindent sikerült eltüntetni abból a fegyverből, mely nukleáris energia és erő mentesen képes lett volna atombomba szintű pusztításra.

Tesla maga is halálsugárnak hívta, és állítása szerint 10.000 levegőben tartózkodó repülőgépet is képes lett volna megsemmisíteni 250 mérföldes sugárban.

A háború végével tesla találmányainak egy részét azonban az FBI és a CIA vissza tudta fejteni.

Így tettek szert olyan fegyverekre, melyekről még ma is csak halvány sejtései vannak a közvéleménynek, lásd amerikai űrfegyver program…

Hirdetés

És itt jön a képbe 2001 szeptember 11.

Állítólag ugyanis Nikola Tesla halálsugarát használták fel arra, hogy egy “belső munka” keretében döntsék le, semmisítsék meg a világkereskedelmi központ ikertornyait.

Mérnökök egybehangzó véleménye ugyanis ma is, hogy nem lett volna szabad összedőlnie a tornyoknak a sérüléseik és a bennük keletkező tűz ellenére sem.

Dr. Judy Wood a tragédiáról szóló könyvében szintén szakmai szemmel elemzi ki és jelenti: a World Trade Center nem omolhatott volna össze.

Külső erők, vagy valamiféle energia okozta az acélszerkezet összeomlását.

Ez Tesla technológiájának sötét oldala. Az ikertornyokat lényegében porrá változtatták.

Ez az eljárás a rtészecskék különleges módon történő egyre gyorsabban való rezegtetésével történt meg egyes vélekedések szerint.

A felvételeken látni, ahogyan a kereskedelmi ikertornyok 80%-a valójában már a leomlás követlkeztében porrá “mállik”…

Teljesen abnormális módon!

És EZ AZ, amit elhallgatnak előlünk!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.