CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

Szükség lehet Bill Gates világméretű tervére az emberiség megmentésére

Csak így győzhetünk a koronavírussal szemben…?

Eddig minden esemény a filantróp milliárdos igazát támasztotta alá.

Lehet hogy érdemes lenne hallgatni rá?

Hirdetés

Globális “világmegmentő” tervre szólította fel az összes országot, szerinte csak így győzhet az emberiség a járvánnyal szemben, különben az egyre sokasodó mutációk kiirthatnak minket!

Bill Gates már többször felvetette, hogy szerinte hogyan lehetne az egész világot megmenteni.

Egy korábbi friss videójában felvázolta, hogy úgynevezett járványügyi osztagokat kellene minden országban létrehozni.

Ezáltal meg lehetne akadályozni azt, hogy a 2020-as hibákhoz hasonló dolgokat elkövessen többek között a WHO, mely nagyban elősegítette azt, hogy a covidból világjárvány vált.

Most egy másik szakaszában vagyunk a járványnak. Nagyon úgy néz ki, hogy szezonálissá válhat és egyre több az aggasztó, súlyos lefolyású mutáció, melyek sokszor fertőzőbbek is.

Ha a vírus megelőz minket ezekkel a mutációkkal, amik még az oltásokat is “hatástalanítják”, akkor mindennek vége és az emberiség egytizedét is kipusztíthatja a korona vírus egyes becslések szerint.

Gates arra figyelmeztet, hogy egy egységes fellépéssel, kvázi egy “Világkormánnyal” lehetne hatásosan harcolni a járvány terjedése és a mutációk ellen.

Valamint fontos lenne, hogy a Föld lakosságának egy hét alatt legalább 20%-át világítsák át, azaz tömeges teszteléseknek kellene indulnia globális szinten, összehangolatlan az egyes országok, nagyhatalmak között.

Bill Gates osztja azt a véleményt is,a mit sok virológus mond mostanában: a mutációkkal soha véget nem érő vesszőfutásunk lesz, amíg lesznek átoltott nemzetek, azonban a világ más részeire nem jut vakcina.

Hirdetés

Így mindig “lesz helye” a vírusnak, ahol újabb mutációkkal kerülheti meg az épp aktuális vakcinákat.

Mindig lesz egy menekülő útja, ami során egyre erősebbé válhat majd…

Vagy mindenhol győzünk, vagy addig sehol sem.

Ha csak egyetlen ország marad, ahol lassabban halad az oltás vagy nem oltanak be kellő embert, akkor az “rés” az emberiség pajzsán.

Mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.