CímlapsztorikÉrdekes világ

TÉNYLEG létezik a Mátrix: mesterséges szimulációban “létezik” az emberiség a tudósok szerint

Állítólag a szupergazdag tech-guruk már bődületes kutatásokat indítottak azért, hogy “vészkijáratot” találjanak a szimulációból.

Felébreszthetnek-e mindenkit, felébredhet-e az emberiség?

Valóban egy világszimuláció rabja az emberiség?

Hirdetés

Tényleg nincs szabda akartatunk, és Nick Bostrom kutatónak van igaza, aki szeirnt egy virtuális börtönt építettek az emebri lények számára, melyet valóságnak hiszünk?

Mert ezt akarják elhitetni velünk….

A Mátrixot 1999-ben mutatták be és már akkor is riasztó volt belegondolni a tudatba, hogy talán a mi világuk is egy Mátrix lehet.

Az elmélet szerint csak én vagyok, más semmi, és a világ csak a tudatom terméke – illetve a Mátrix esetében egy virtuális valóság terméke. Ennek megfelelően valóság nem létezik, mindannyian olyanok vagyunk, mint a ceruzaelemek egy ismeretlen gépben, persze egészen addig, míg ki nem szabadulunk a Mátrixból.

Állítólag a nagy tech guruk, mint amilyen Jeff Bezus, Bill Gates, Elun Musk, vagy a Facebook atyja, Mark Zuckerberg mind már egy ideje keresik a “kiutat” ebből a mátrixból.

Az viszont TÉNY, hogy ezek az emberek nagy pénzekkel támogatnak olyan kutatásokat, melyek a Mátrix mibenlétét keresik.

Ha ugyanis szimulációban élünk, talán ezt felismerve ki is juthatunk belőle…

A mélység és a távolság is csak egy illúzió, erre utaló kvantumfizikai és kozmológiai jeleneket is felfedeztek már.

Vajon a szupergazdag elit eljuttathatja egy olyan felismerésre az emberiséget, ami után megtörténhet egy bizonyos fokú felébredés?

Hirdetés

Ebből a rendszerszintű altatásból ugyanis egyre biztosabb, hogy fel lehet ébredni.

Egyes kutatások szerint a paranormális jelenségek, vagy a szuperképességekkel rendelkező emberek, például a szerzetesek létezése is bizonyíték lehet erre.

Ezek az emberek, a pszi erővel, vagy a levitáció képességével rendelkező emberek mind a birtokában vannak egy tudásnak a világról, ráadásul az elmondások szerint egy sokkal magasabb tudatállapotban vannak.

Egyesek még arra is képesek, hogy olyan mély meditációs állapotba lépjenek, hogy több száz évre hagyják el a testet, lásd Dashi Dorso múmiája, mely ma is él.

Ezek az emberek tulajdonképpen már ki is léptek a mátrixból, és annak köszönhetik a fizikai világ meghazudtolását, hogy egyszerűen “nem vesznek róla tudomást”, mert felébredtek?

Vajon mikor juthatunk el oda, hogy az emberiség túlnyomó része ugyanígy ébredjen fel, világosodjon meg?

Mert sokak szerint addig a szimuláció rabjai vagyunk, amíg nem értjük meg a mátrix mibenlétét, vagy nem juttatják a tudomására mindannyiunknak, hogy rabok vagyunk egy virtuális kalitkában…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.