Misztikum

3 ujjas technológia, idegen testek Roswellben, anyahajók az Antarktisz jege alatt! – kitálalt egy volt tiszt

Háromujjas technológiát használtak a Roswellnél lezuhant ufó pilótái: az Antarktisz pedig egy hibernált, “alvó” idegen civilizáció nyomait rejtheti?

Erről és más nagyon bizarr dolgokról beszélt egy egykor Roswellben szolgáló tiszt, aki még nagyon fiatal volt az események megtörténtekor, és sok olyan dolgot látott, amit nem kellett volna, és amiről nem beszélt.

Ha ugyanis beszélt volna, idő előtt véget ért volna a karrierje vagy veszélybe került volna a családja és az ő élete is

Hirdetés

– állítja.

A neve elhallgatását kérő tiszt elmondta, hogy Roswellben tényleg nem egy meteorológiai ballon zuhant le, mint ahogyan a hivatalos jelentések később állították.

Egy tragikus szerencsétlenség volt, ami felnyitotta a szemünket azzal kapcsolatban, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Az űrhajóból én is láttam darabkákat, ezeket hónapokon, éveken keresztül tanulmányozták, de volt amelyiknek a funkciójára csak a kétezres évek elején jöttek rá.

Nem véletlenül volt ez a robbanásszerű technológiai fejlődés, lásd érintőképernyők, mobiltelefonok, wifi… -teszi hozzá.

Ezek abból is eredtek, hogy sikerült tanulmányozni egyes fontos vezérlőelemek a csészealjból, mert ezek viszonylag épek maradtak.

Rengeteg ma az elektronikában használt anyag addig nem ismert tulajdonságára így és ott jöttek rá a tudósok.

A hajóban utazó lényeknek olyan irányítópaneljük volt, amely három ujj számára volt kialakítva.

Ilyen irányítópanellel rendelkező űrhajók több ezer, több százezer évvel ezelőtt az Antarktiszon is landoltak, erről ma már a NASA és a Pentagon is tud.

Hirdetés

Akkoriban az Antarktiszt trópusi növényzet borította, és ezeknek az űrhajóknak egy része a jégréteg alatt található, ezért engednek olyan kevés kutatók a déli sarkra.

Nem tudok, kivéve egészen mostanáig, egyetlen általunk összeszedett idegen űrhajóról sem, amelyiknek nem három ujjas irányítópanele lett volna.

Nincsen benne botkormány, hanem a kéz, a csukló, az ujjak mozgása… és ahogy mondtam, majdnem minden idegen nagyon-nagyon hasonló apparátussal rendelkezik. Egyszerűen csak a legtöbbjük három ujjal rendelkezik, mert ez több mint elég, vagy pont elegendő.

És könnyebb bánni vele. A fejedben könnyebb kiszámolni a dolgokat három ujj számára.

-mesélte.

Miden bizonnyal beszámolója óriási port fog kavarni, de a mainstream média, és a Pentagon által pénzelt erők, például a fekete ruhások valamennyi tanút, és informátort megpróbálnak elhallgattatni, nehogy újabb bizonyítékokkal álljanak majd elő…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.