CímlapsztorikÉrdekes világ

Tesla egy kozmikus utazó volt egy másik világból? Bizarr elmélet borzolja a kedélyeket

Lehetséges, hogy Nikola Tesla a világűr egy másik helyéből és idejéből származott…?

Az általa képviselt tudás pedig nem volt erre a Földre való?

Ma már tény, hogy Tesla halála után az amerikai kormány minden kutatását és feljegyzését zárolta, még azokat is, amelyeket korábban vad ötletnek minősítettek és minden fórumon elutasítottak.

Hirdetés

Épp ezért nem meglepő, hogy nevét a mai napig – a tudományos élet egy részében – szinte tabuként kerülik, sőt, neves tudósok nem átallottak olyan kifejezéseket használni a munkásságára, mint „vudu tudomány” vagy „közönséges szélhámosság”…

Ma már az is ismert, hogy számos szigorúan titkos program alapját képezte és képezik Tesla kutatásai, melyek létezéséről és végrehajtásáról csak a legmagasabb szinteken és csak a beavatottak szerezhetnek tudomást.

Egy a feltaláló zsenivel kapcsolatos új elmélet a feje tetejére állíthat mindent.

Egyesek ugyanis azt állítják, hogy Tesla egy másik világ “áthallása” volt.

Vagyis az elméjében olyan dolgok képződtek meg, melynek a tudása nem ebből az univerzumból való, hanem egy másikból.

Egy másik lehetséges magyarázat az, hogy bár ebből az univerzumból való, de az univerzum egy másik helyéből és idejéből…

argaret Storm Teslával kapcsolatos megállapításai közül a legdöbbenetesebbek azok voltak, miszerint a felfedező nem „közönséges” ember volt, hanem egy másik bolygón született, és onnan került egy szerb-ortodox pap küszöbére.

A feltaláló géniusz életét mutatja be olyan történeteken keresztül, amelyek eddig nem jutottak el az olvasókhoz.

Nem a szabadalmairól vagy a „megszokott” találmányairól szól, hanem – több fejezetben filozofikus, humánus, érzelmi, pszichés, ezoterikus, misztikus és spirituális megközelítéssel – az univerzum-szerte jelenlevő intelligens élet helyéről, idejéről és létezéséről, a társadalmi és világbéke iránti igényről.

Hirdetés

Tesla tehát ufó, vagy úgynevezett “csillagsarj” lett volna?

1896 óta Nikola Tesla hitt abban, hogy híres, vezeték nélküli jeladójával képes felvenni a kapcsolatot más bolygók intelligens lényeivel is. 1899 nyarán, miközben Colorado Springs-i laboratóriumában dolgozott, állítólag kozmikus rádiójeleken egy sor számkódra lett figyelmes, amelyeket a naprendszerünkön kívüli intelligencia jeleiként értelmezett…

És ez még csak egy a sok olyan tudása közül, amit k vázi átadott az emberiségnek, és amik messze megelőzték a korukat.

Tim Swart szerint Tesla úgy gondolta, a világűrből kaphatott üzenetet, valószínűleg földönkívüliektől.

Talán azért próbálták felavnni a kapcsolatot, hogy kommunikáljanak a Földre küldött “nagykövetükkel”?

És minden este – folytatta Swartz – befogta az általa „visszatérőnek” nevezett jeleket. Tudod, csipp, csipp, csipp. Nem a megszokott sztatikus zaj, amit viharoknál vagy villámlásnál hall az ember.

Azon tűnődött, nem egy bolygók közötti üzenetet fogott-e be. Attól kezdve ennek megszállottjává vált, egyre jobb és jobb rádiókat készített, hogy újból befoghassa a jelet.

Odáig jutott, hogy állítása szerint hangokat is képes lett venni. Állítása szerint olyan volt, mintha emberek beszélgettek volna egymással. Jegyzeteket készített róluk, amikben kifejtette, hogy intelligens lényeket hall egy másik bolygóról, noha a nyelvüket nem ismerte. Ennek ellenére úgy érezte, mégis megérti őket.”

Ez is arra utalhat a teória szerint hogy Tesla valóban egy “csillagsarj” volt.

„Felfedezései évtizedekkel, sőt, évszázadokkal meghaladják a tudományos világ mai ismereteit.”

A befektetői körök előszeretettel tartották vissza a nép elől a nevéhez kötődő, vezeték nélküli, sikerrel használható jeladó rendszerrel kapcsolatos információkat.

Felesleges oszlopokkal, kábelekkel, vezetékekkel terhelt a Föld, hogy az „erős szeleknek és viharoknak legyen mivel játszadozniuk”. Ezzel a kapzsi, üzleti érdekeket szem előtt tartó módszerrel vagyonokat lehetett összeharácsolni a társadalom rovására…

„Az új korban csak új módszerek lehetnek használatban.

Következhet a bolygóméretű nagytakarítás, lebontva a közpénzből felállított kábeleket, vezetékeket, oszlopokat. Az otthonokban, épületekben az elektromos eszközök, mint a lámpák, vasalók, tűzhelyek, számítóképek, digitális eszközök teljesen megszabadulhatnak a vezetékektől, konnektoroktól.

Igaz lenne tehát, hogy Tesla nem „közönséges” ember volt, hanem egy másik bolygón született zseni?

Nehéz elhinni?

Hát persze.

De attól még döbbenetes.

Forrás: A Tesla rejtély

Timothy Beckley – Tim Swartz – Sean Casteel – Margaret Storm – Wilbur Smith

Kozmikus utazó, géniusz egy másik dimenzióból

magyarmenedek.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.