Tech-Kütyük

Teslát és találmányait a globális energialobbi takarította el az útból: a végső szabad energiát rejtegetik a világ elől?

Ha “közkézre” kerülne, az az egész világgazdaságot tönkretenné és megszüntetné a pénzügyi elitet. Ezt pedig nem hagyhatják.

Köztudott, hogy Nikola Tesla és Thomas Edison versenye különösen kegyetlen és hosszú időn át tartó verseny volt.

Forradalmasíthatták volna az energiaipart

Tesla találmányai forradalmasíthatták volna az energiaipart, és tiszta, olcsó áramot szolgáltathattak volna a világnak.

Hirdetés

Sőt, számos dokumentum került elő azóta a múltból, mely azt támasztja alá, hogy Tesla olyan tornyokon is dolgozott, melyek a Föld légköréből, az éterből lettek volna képesek energiát kinyerni, egész pontosan elektromosságot.

Ezekkel a szerkezetekkel pedig megteremthette volna az ingyen energia világát, ahol soha többé nem kellett volna fizetni az áramért.

Érthető, hogy ez óriási felhördülést okozott az energialobbi háza táján, ahol a nagy pénzemberek degeszre szedték magukat a kis emberek pénzéből az áramszolgáltatáson keresztül.

Nem véletlen az sem, hogy pont emiatt Edison nyilvánvalóan jóval visszamaradottabb ötletét és technológiáját támogatták.

Edison és a mögötte álló energialobbisták

Az egész energialobbi hátszele Thomas Edisonmögé állt be tehát.

A lehető legdurvább létező módokon próbálták ellehetetleníteni Teslát, és útját állni a technológiáinak. A váltóáramról még egy elefántot kivégezve is megpróbálták bebizonyítani, hogy ennyire veszélyes.

Érdekes, hogy akkor senki nem szólalt fel azért, hogy Edison technológiája legalább ugyanilyen veszélyes, ha a testbe vezetik az áramot…

Az 1880-as években Edison olyan sikeresen kampányolt az egyenáram mellett, hogy egészen az 1960-as évekig nem sikerült teljesen felváltania a váltóáramnak az egyenáramot. Mi kellett ahhoz, hogy az emberek ennyi ideig rettegjenek a váltóáramtól?

Egy teljes és aljas média és pénzügyi lobbi az energiaipar széles támogatásával.

Hirdetés

Évtizedekkel hátráltatta Edison a fejlődést

Edison valójában évtizedekkel visszavetette a tudomány és a technológia fejlődését, és ezt már akkor ő maga és a kampányban résztvevő társai is tudták.

A valódi terv azonban csak egy szelete volt ez. A végső cél az volt, hogy Tesla összes más technológiáját ellehetetlenítsék.

Ha ugyanis Tesla a szabadenergiát is közkinccsé tette volna, elszabadulhatott volna a pokol.

Az emberiség rájött volna, hogy ingyen is lehet végtelen energiát termelni, így nem kellett volna érte fizetni: ez pedig teljes mértékben bedöntötte volna a jelenleg is működő pénzügyi rendszert és a gazdaságot.

Nem utolsó sorban az energialobbi a legelső dominóként dőlt volna el…

Hát ezért semmizték ki Teslát. Ezért küldtek rá ellenőrző szerveket, és ezért állították be egy különc feltalálónak, akinek a találmányai veszélyt jelenthetnek a világra.

Tesla tragédiája, az energiavállalatok győzelme

A szóbeszédek szerint Tesla magányosan halt meg hotelszobájában, de arra még gondosan ügyelt utolsó éveiben, hogy minden létező dokumentumot elrejtsen, megsemmisítsen arról a technológiáról, mely az éterből vont ki energiát.

Nem akarta, hogy rossz kezekbe kerüljön, ugyanis az energiát egy adott pontra sűrítve halálos fegyverként is fel lehetett volna használni, és ő ezt tudta az első perctől fogva.

A CIA-nak így is sikerült dokumentumokat, tervrajzokat megkaparintania, ezekkel azonban több évtizeden át semmire sem mentek.

Hogy ma hol tartanak, és titokban létezik-e már szabadenergia fegyver vagy erőmű, azt nem tudni.

Rengeteg mindenről nem tud ugyanis a világ, és csak a felszínt kapargatjuk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!