CímlapsztorikÉrdekes világ

Tessék, így kell lefogyni! 298 kilótól szabadult meg, most a lábai előtt hevernek a férfiak

A 23 éves lány gyötrelme és későbbi sikertörténete az egész világot bejárta és sokaknak adhat most erőt, akik fogyókúra előtt állnak!

Tényleg meglehet csinálni, itt az élő példa, nem akárhonnan és nem is akárhogy kezdte…

Ha azt gondolod, kövér vagy és “már úgyis mindegy”,nézd meg őt!

Hirdetés

Amikor a 23 éves Amber Rachdi szerepelt a My 600-lb Life (Élet 250 kiló felett) 3. évadában, arról beszélt, hogy retteg a kudarctól, és rettenetesen szorongott azok miatt a változtatások miatt, amelyekre a fogyás érdekében szüksége volt.

Évekkel azután, hogy feltűnt a műsorban, Amber gyakorlatilag felismerhetetlen.

Amber Rachdi még 2015-ben tűnt fel a valóságshow egyik epizódjában, ekkor 23 éves volt és 298 kiló.

Elmondta, hogy gyerekkora óta túlsúlyos volt (5 évesen már 72,5 kiló volt), súlyos szorongással küzdött, és az evés egyfajta védekezési mechanizmussá vált nála.

Úgy írta le az evés előtti várakozással kapcsolatos érzéseit, mint a „depresszió és a szomorúság kombinációját”.

Miközben a szorongás egyre jobban eluralkodott rajta, a teste is egyre nehezebben viselte a súlyát.

Képtelen volt 30 percnél tovább állva maradni, és gyakran csak kerekesszékkel, vagy motoros robogóval tudott közlekedni.

Egy megterhelő repülőút után Amber találkozott Dr. Nowzaradannal, hogy a híres sebész megállapíthassa, alkalmas-e a gyomor bypass műtétre – ez volt az első lépés Amber átalakulásában.

Amber nagyon komolyan vette Dr. Now tanácsait, és betartotta az étkezési szokásokkal kapcsolatos változtatásokat, hogy jogosult legyen a műtétre. Miután több mint 7 kilót leadott, Dr. Now végül jóváhagyta a műtétet.

Hirdetés

A műtét után Amber kiköltözött a szüleitől, és keményen dolgozott, hogy visszanyerje az egészségét és a függetlenségét. Végül már képes volt nagyobb távolságokat legyalogolni, és vezetni, amire már évek óta nem volt képes önállóan.

Ugyanakkor elkezdett terápiára járni, hogy azonosítsa a problémái kiváltó okait, és különböző mechanizmusokat tanuljon a szorongás kezelésére.

Az év végére 116 kilót fogyott, és itt még esze ágában sem volt megállni.

És hogyan is néz most ki?

Amber Rachdi a műsor után is tovább fogyott, és most influenszer a közösségi médiában.

Annak idején nem szívesen mutatkozott a nyilvánosság előtt, mert félt attól, hogy kinevetik, de most már bátran oszt meg képeket önmagáról, valamint videókat is az edzéseiről, vagy éppen egy-egy partiról, amin a barátaival vesz részt.

Ugyanakkor saját kis kertjét is szívesen megmutatja, ami szintén nagyban hozzájárul az egészséges étkezési szokások megőrzéséhez.

Amber most sokkal egészségesebb, de a közösségi médiában nyíltan és őszintén beszél az átélt nehézségekről, és arról, mennyire veszélyes lehet, ha valaki túlságosan elbízza magát.

Egyik rajongója hozzászólására így válaszolt a Facebookon:

„Dr. Nowzaradan szereti azt mondani, hogy nincsenek állandó sikertörténetei. Ha nem vagyok óvatos, egy napon nagyon is megtörténhet, hogy újabb felülvizsgálatra lesz szükségem.”

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.