Misztikum

Több száz földönkívüli faj él a Földön egy titkos jelentés szerint – már ég itt vannak, behálózták az emberi társadalmat

Ez az, amit az USA kormánya mindvégig titkolt az emberek és a közvélemény elől?

Könnyen lehet, hogy a földönkívüliek már rég itt vannak, és nem is kell őket keresni. Mindezek nem Roswellel kezdődtek, de tény, hogy hatalmas fordulópontot jelentettek.

Idegen fajok és az ősi emberi múlt

Több az amerikai kormányzathoz közelálló forrás állítja egyöntetűen azt, hogy a földönkívüliek utáni hajsza, a SETI és a NASA egyes idegen élet feltárása irányuló projektjei mint csak álca.

Hirdetés

Egy nyilvános cirkusz, a kirakat részei, amivel az emberek és a média “elvan”.

Az idegenek ugyanis a színfalak mögött már rég itt vannak, sőt, vannak olyan fajok, melyek mindig is itt voltak, és korábbiak az embernél is.

Nancy Malacaria ír töb ilyne szivárogtatót ismert, akik megdöbbentő dolgokat meséltek neki a kormányzat legfelsőbb szintjeiről. Egy exkluzív interjút is adott később a médiának ezekkel kapcsolatban.

218 idegen fajról van tudomásunk?

Elmondta, hogy 218 idegen faj él a galaxisunkban, ezek egy része pedig rendszeresen látogatja a bolygónkat.

Mi több, jelen is van jónéhányuk, titkos kolóniákban élnek a Föld hozzáférhetetlen helyein, mint például a világóceánok alja.

A források szerint azért nem tűnik fel az átlag embernek a jelenlétük, mert nagyon egyszerűen tudják elrejteni magukat és az űrhajóikat.

Vannak ugyanis köztük olyan entitások, amik egyszerűen bármikor képesek egy másik dimenzióba átlépni.

Vagyis velünk párhuzamosan léteznek és tevékenykednek a bolygón, a mi tudtunkon kívül.

Fekete ruhások, kozmikus Unió

Bizonyos idegen fajok a mi szövetségeseinknek tekintendők, mások pedig nem.

Hirdetés

Az ameirkai kormányzat a dimenzióváltó látogatókkal ellenséges viszonyban van, különleges alakulatokkal vadásznak rájuk.

Egyre nehezebb eltusolni az egyes akciókat és a tényt, hogy rengeteg idegen faj állomásozik a Földön, ezért is működik az úgynevezett Fekete ruhások szervezete, mely sötét öltönyös ügynökeiről vált híressé, akikről világszerte szinte mindenhonnan beszámoltak már.

Ők azok, akik ha valami idegen aktivitást lát valaki, igyekeznek egyes szemtanúkat jobb belátásra bírni arról, hogy nem kellene beszélnie,és talán soha nem is látott semmit…

A belső források a kis szürkéket mind egyfajta szövetségesként említik, akik egyszerűen segíteni szeretnének nekünk, tanítani.

A Föld pedig Roswell óta egy galaktikus Unió része – állítja az írónő, aki elmondása szerint az igazat tárta fel az elmúlt években az ezzel a témával foglalkozó könyveiben.

Egy biztos: az utóbbi években valóban több magas rangú, hitelesnek tekinthető figura szólalt meg az idegenekkel kapcsolatban, és tett megdöbbentő kijelentéseket.

Talán lehet alapjuk…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!