Egyéb

Tóth Gabi keresztény cirkuszával egy országot vágtak át, végig államilag pénzelték a színfalak mögött, ITT A BIZONYÍTÉKOK!

Ezt nem láttuk jönni! Tóth Gabira a botránya után legfelülről (Orbántól) adhatták meg a “kilövési engedélyt”? Kegyvesztett lehet az álkeresztény matyóbaba jelmezt levedlő “tapolcai vipera”?

Lássuk Tóth Gabi VALÓDI eredettörténetét…

Tóth Gabi a reflektorfényt már tizenhat éves korában megtapasztalta, még 2005-ben tűnt fel a Megasztár című tehetségkutatóban, majd 2013 és 2016 között az X-faktor mentora volt, 2012-ben és 2017-ben pedig az Eurovíziós Dalfesztiválok magyarországi előválogatóinak résztvevőjeként szerepelt, 2019-ben pedig a kormányközeli TV2 Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsorának egyik mestere volt.

Hirdetés

A 2021-es Hősök terén való éneklése óta azonban megváltozott az imidzse, magáról példás képet közvetített, egy Blikk-interjúban például azt mondta, hogy a Ferenc pápa előtti fellépésre valószínűleg azért hívhatták, mert a karantén alatt imadalokat töltött fel az oldalára, a gyereke születése óta pedig visszatalált az eredeti útjára, ami a mezítlábas tapolcai lány képében jelenik meg.

Az elmúlt hat év történéseiről azonban nem számol be a hivatalos oldalának biográfia részében, melyen az utolsó életrajzi adatok 2017-et követően nem szerepelnek. Ahogy a legújabb koncertjeiről sem találni semmilyen információt sem az Instagram, sem a Facebook-oldalán.

Azon a legkésőbbi esemény egy 2022. június 24-i nagyváradi koncert, miközben az énekes legközelebb szeptember 3-án lép fel az oroszlányi Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház ingyenes rendezvényén a Fricska Táncegyüttessel.

Lapunk kérdésére a Oroszlányi Bányász Klub Alapítvány megírta, hogy a fellépést hónapokkal ezelőtt egyeztették, majd 2023. június 22-én szerződést kötöttek az előadó management irodájával.

„Ez a szerződés, – ahogy más előadó-művészeti szerződés sem – tér, térhet ki az előadóművész magánéletével kapcsolatos ügyeire. Mi sem kívánjuk ezt vizsgálni.” – írták

Tavaly még külön Instagram-posztot szentelt az ismert kormányközeli énekesnő immáron expárja annak a felvetésnek hogy őket nagy összegekkel támogatná a rezsim azok után, hogy Tóth Gabi néhány éve látványosan besorolt a NER támogatói közé. „Albérletben élünk, spórolunk”

– írta akkor Krausz Gábor séf Puzsér Róbert publicistának címzett válaszában.

Az énekesnő, menedzsmentje, illetve az énekes támogatásával összefüggésbe hozott állami szervek nem sietettek tisztázni a helyzetet, így lapunk mostani kérdéseire sem válaszoltak.

Annyi az énekesnő honlapjáról is látható, hogy a „partnerei” egy autócég kivételével állami, illetve állami hátterű szervezetek. Így a Szerencsejáték Zrt., a Demeter Szilárd által igazgatott Petőfi Kulturális Ügynökség és a Kulturális és Innovációs tárca alá tartozó Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft, de ott szerepel még az Országos Mentőszolgálat is (OMSZ).

Hirdetés

A Csák János alá tartozó Kulturális és Innovációs tárca nem árulta el, hogy Tóth Gabi ingyen vagy tiszteletdíjért cserébe ír posztokat a Családbarát Magyarország Központhoz tartozó „Csalad.hu” oldalon.

A Szerencsejáték Zrt. 2022-ben támogatta az énekes akkori erdélyi turnéját és az erről készült útifilmet, illetve a cég nyilvános közzétételeiből kiderült, hogy a NER más rendszerkegyeltjeihez hasonlóan immáron 35 milliós megbízást adott Tóth Gabi koncertjeit szervező, mogyoródi Backstage Management Bt-nek,

Más céges érdekeltsége ugyanis nincs Tóth Gabinak, korábban az énekesnő egy XV. kerületbe bejegyzett egyéni vállalkozó volt, ám ezt a státuszát jó ideje szünetelteti.

Miután a művésznő a közpénzes támogatásait, illetve megbízásait firtató kérdéseinkre nem reagált, így jobb híján a korábban, szintén ugyanilyen kérdésekre írt Facebook-posztjának a válaszait tudjuk idézni, miszerint: „ma is ugyanaz a lázadó vagyok, aki harcolni fog az igazságért, a családjáért és értetek! Je suis vidéki!”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!